Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Signering med det femte og siste regionale bompengeselskapet onsdag 10. oktober kl. 08.30

Del

Med signeringen av Bompengeselskap Nord AS er alle de fem regionale bompengeselskapene formelt etablert. Det betyr at en viktig milepæl i arbeidet med bompengereformen er nådd. Signeringen med Bompengeselskap Nord AS skjer i lokalene til Samferdselsdepartementet i Akersgata 59 onsdag 10. oktober kl. 08.30.

Samferdselsminister Jon Georg Dale signerer fra departementets side. Fra bompengeselskapet stiller styreleder Frode Espen Enoksen og daglig leder Erling Adelstein Bortne.

Påmelding for presse som er interessert til pressekontakt: Kommunikasjonsrådgiver Henrik Jonassen: 976 28 091 / hj@sd.dep.no

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Statens vegvesen og Troms fylkeskommune skal samarbeide om betre vegar på Senja18.10.2018 11:00Pressemelding

- Vegnettet på Senja har store utfordringar og behov for utbetringar. Det er behov for skredsikring og fleire strekningar har svært tronge og uoversiktlige parti. Fokk og drivsnø fører ofte til at vegane må stengast om vinteren. Samstundes blir mykje av sjømaten frå Troms og Finnmark frakta på dei smale vegane på yttersida av Senja. Vi må derfor legge til rette for at vegane er i best mogleg stand for dei som brukar den, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom