Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Signering med det femte og siste regionale bompengeselskapet onsdag 10. oktober kl. 08.30

Del

Med signeringen av Bompengeselskap Nord AS er alle de fem regionale bompengeselskapene formelt etablert. Det betyr at en viktig milepæl i arbeidet med bompengereformen er nådd. Signeringen med Bompengeselskap Nord AS skjer i lokalene til Samferdselsdepartementet i Akersgata 59 onsdag 10. oktober kl. 08.30.

Samferdselsminister Jon Georg Dale signerer fra departementets side. Fra bompengeselskapet stiller styreleder Frode Espen Enoksen og daglig leder Erling Adelstein Bortne.

Påmelding for presse som er interessert til pressekontakt: Kommunikasjonsrådgiver Henrik Jonassen: 976 28 091 / hj@sd.dep.no

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Road Alliance: Kjemper for norsk transportnæring i Brussel3.12.2018 13:00Pressemelding

- Regjeringen er opptatt av å bekjempe arbeidslivskriminalitet, legge til rette for ryddige konkurransevilkår, ivareta trafikksikkerheten på norske veier og sørge for gode rammevilkår for norske transportører. Det europeiske transportmarkedet bør ikke liberaliseres videre før man er sikret mer rettferdig konkurranse. Sammen med de andre landene i Road Alliance prøver vi å medvirke til at regelverket for transportnæringen blir best mulig, sier statssekretær Brage Baklien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom