Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Trondheim

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale skal til Trondheim mandag 4. februar. I tillegg til å åpne E6 Trondheim-Melhus, besøker han SINTEF for å lære mer om deres forskning på transport. Statsråden får også overlevert en rapport om forskningen på morgendagens transportteknologi. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

Pressekontakt for turen er kommunikasjonsrådgiver Henrik Jonassen: hj@sd.dep.no / 976 28 091

Program:

12.00: Veiåpning E6 Trondheim-Melhus. Åpningen finner sted i Hårstadkrysset på Heimdal. Statsråden deltar kun på arrangementet ute.

13.15: Møte med SINTEF og Forskningsinstituttenes fellesarena (FFA). Lære mer om SINTEFs arbeid rettet mot og FFAs institutters jobb med samferdsel. Det bli også omvisning i laboratoriet til SINTEF, inkludert havbassenget. Adresse: Marinteknisk senter, Tyholt – Havbassenget: Professor J. H. L. Vogts veg 1.

15.30: Motta rapport fra Forskningsrådet om forskning på transport. Rapporten blir utgangspunktet for å finne løsninger på dagens utfordringer på feltet (Transport 21). Overleveringen skjer ved havbassenget i SINTEF sine lokaler.

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Belønningsavtale: Tromsø får 65 millioner kroner til kollektivtransport, sykkel og gange11.7.2019 15:12:42 CESTPressemelding

- Vi bidrar nå med 65 millioner kroner for at Tromsø kan få bedre transportløsninger som forenkler reisehverdagen til innbyggerne. Skal vi bidra til at flere velger å velge å gå, ta buss eller sykle må vi legge til rette for at det blir enklere og et forbedret tilbud. Derfor bidrar regjeringen nå med et betydelig beløp for transportløsninger i Tromsø, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom