Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren reiser med Bergensbanen

Del

Pressen er velkommen om bord for å intervjue samferdselsministeren på de to reisene på Bergensbanen. Journalistene må betale billett på ordinær måte for strekningen de er om bord. Reiseopplegget er som følger:

Avgang Oslo S: Kl. 08.25
Ankomst Myrdal: Kl. 12.59

Samferdselsministeren m/følge er fra ca. kl. 14.00 med på 75-års-jubileet for Flåmsbanen, se egen presseinvitasjon.

Avgang Myrdal: Kl. 15.43
Ankomst Bergen: Kl. 17.58

Av praktiske hensyn må journalistene på forhånd – og aller helst innen utgangen av mandag 15. februar - melde seg på turen til pressekontakt Edvard Andersen i Samferdselsdepartementet, tlf.: 905 11 667, e-post: edvard.andersen@sd.dep.no.   


Vel møtt!

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom