Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren på befaring av Jærbanen

Del

Lørdag 23. januar skal samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på befaring av Launes bru på Jærbanen. Samferdselsministeren skal i tillegg møte lokalpolitikere for å diskutere videre tiltak på Launes bru og den videre planleggingsprosessen for jernbanestrekningen Sandnes-Nærbø.

Program - 23. januar 2015

Befaring - Launes bru, Egersund
Tidspunkt: Kl. 10.00.

Jernbaneverket orienterer. Befaringen er åpen for pressen.

Møte om Launes bru 
Tid og sted: Kl. 11-12, Grand Hotell Egersund, Johan Feyers gate 3, Egersund.

Møte om planlegging av Jærbanen
Tid og sted: Kl. 12-13, Grand Hotell Egersund, Johan Feyers gate 3, Egersund.

Møtet om Launes bru er åpent for pressen. Møtet om planlegging av Jærbanen er lukket for media fram til kl. 12.45. Etter det kan pressen stille spørsmål.

I begge møtene skal Solvik-Olsen ha samtaler med Jernbaneverket og lokale politikere.

Vel møtt!

Pressekontakt: Toril Charlotte Ulleberg Reynolds, politisk rådgiver i Samferdselsdepartementet, tlf.: 472 51 338

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Jernbanereformen: Konkurransen om Trafikkpakke 1 Sør: Bedre togtilbud på Sørlands-, Jær- og Arendalsbanen12.10.2017 13:53Pressemelding

- Regjeringen har en offensiv satsing på jernbanen, med mål om et stadig bedre tilbud til de reisende. Konkurranse om driften av persontogtilbudene er en viktig del av regjeringens jernbanereform. Dette vil kunne bidra til et bedre togtilbud og sikrer at staten kjøper togtjenester til riktig pris. I dag har Jernbanedirektoratet sendt ut konkurransegrunnlaget for Trafikkpakke 1 Sør, som omfatter togtilbudene på Sørlandet. Vi er opptatt av å høste erfaringer og lære underveis, og derfor skal konkurransene om de øvrige persontogtilbudene lyses ut suksessivt de kommende årene, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom