Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren i Trondheim og Stjørdal tysdag 21. mai

Del

Priv. til red.: Samferdselsminister Jon Georg Dale er tysdag 21. mai i Trondheim og Stjørdal, og inviterer pressa til å vere med på deler av arrangementa.

E14

Kl. 0945 til 1030 er det pressetreff ved Einangsmoen kontrollplass langs E14 mellom Hegra og Flora i Stjørdal. Her vil Statens vegvesen orientere om E14 Stjørdal-Hegramo og om E14 Stjørdal-Meråker. Statsråden er tilgjengeleg for intervju.

Innspelsmøte om ny godsterminal i Trondheimsregionen

Kl. 1200 til 1315 på Thon Hotell Prinsen er det innspelsmøte om ny godsterminal. Fleire store aktørar i godsnæringa vil vere representert. Møtet skjer i regi av FrP lokalt, og kontaktperson for pressa er politisk rådgjevar for samferdselsministeren Karine Skaret (98 07 01 92). Møtet er ope for pressa.

Nasjonal transportplan 2022-2033 – Trøndelag, Møre og Romsdal

Kl. 1400 til 1700 på hotellet Radisson Blu på Værnes har Dale møte med Trøndelag og Møre og Romsdal fylkeskommunar og Trondheim kommune. Tema er innspela deira om kva som er dei viktigaste transportutfordringane i høve arbeidet med komande NTP. Merk: Møtet er ikkje ope for pressa.

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgjevar Tor Livius Midtbø (90 60 69 19)

Innspela til NTP-arbeidet finn du her

Meir om komande NTP 2022-2033

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Rogaland og Agder fredag 6. september5.9.2019 10:54:31 CESTPressemelding

Samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Rogaland og Agder fredag 6. september. På morgenen besøker Dale bedriften Velde Asfalt i Sandnes og er i tilgjengelig for intervjuer om bompengepakkens betydning for Nord-Jæren. I Agder får statsråden orientering om utfordringer knyttet til gjerder langs jernbanen og besøker bedriften GE Healthcare. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

Raskare framdrift i togtrafikkpakkane: Jernbanedirektoratet kunngjer konkurransen om Trafikkpakke 4 allereie no3.9.2019 12:32:00 CESTPressemelding

- Erfaringane frå dei to fyrste konkurransane om trafikken på Sørlandsbanen og på strekningane i nord, er gode. Togtilbodet blir minst like bra som i dag, samstundes som staten skal bruke vesentleg mindre skattepengar på å kjøpe togtilbod enn før. Det er difor all grunn til å halde god framdrift i konkurransane, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom