Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren besøker Valdres

Del

Måndag 19. mars er samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i Valdres. På agendaen står vegutbygging og sjølvkøyrande brøytebilar.

Her er programmet:

1015 - 1100: Informasjon om vegprosjektet E16 Bagn – Bjørgo, ved Statens vegvesen og Skanska, Tingvollbakkin i Bagn.

1100 – 1145: Synfaring av bruarbeid og tunnel.

12.15 – 13.30 Møte med Valdres Næringsråd, Scandic Valdres Hotel.

14:00-15.00 Seminar om og demonstrasjon av sjølvkøyrande brøytebilar, Fagernes lufthamn, Leirin. For meir informasjon, sjå presseinvitasjon frå Avinor.

Kontakt: Senior kommunikasjonsrådgivar i Samferdselsdepartementet Frøydis Tornøe, tlf. 970 97 855

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Road Alliance: Kjemper for norsk transportnæring i Brussel3.12.2018 13:00Pressemelding

- Regjeringen er opptatt av å bekjempe arbeidslivskriminalitet, legge til rette for ryddige konkurransevilkår, ivareta trafikksikkerheten på norske veier og sørge for gode rammevilkår for norske transportører. Det europeiske transportmarkedet bør ikke liberaliseres videre før man er sikret mer rettferdig konkurranse. Sammen med de andre landene i Road Alliance prøver vi å medvirke til at regelverket for transportnæringen blir best mulig, sier statssekretær Brage Baklien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom