Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren besøker Valdres

Del

Måndag 19. mars er samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i Valdres. På agendaen står vegutbygging og sjølvkøyrande brøytebilar.

Her er programmet:

1015 - 1100: Informasjon om vegprosjektet E16 Bagn – Bjørgo, ved Statens vegvesen og Skanska, Tingvollbakkin i Bagn.

1100 – 1145: Synfaring av bruarbeid og tunnel.

12.15 – 13.30 Møte med Valdres Næringsråd, Scandic Valdres Hotel.

14:00-15.00 Seminar om og demonstrasjon av sjølvkøyrande brøytebilar, Fagernes lufthamn, Leirin. For meir informasjon, sjå presseinvitasjon frå Avinor.

Kontakt: Senior kommunikasjonsrådgivar i Samferdselsdepartementet Frøydis Tornøe, tlf. 970 97 855

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Trondheimsområdet får byvekstavtale – sikrer statlige bidrag til Metrobuss og tiltak for gående og syklende15.3.2019 14:19:01 CETPressemelding

- Dette er en viktig milepæl, og jeg gratulerer både innbyggerne og politikerne i Trondheimsområdet med resultatet av forhandlingene. Jeg håper de pågående forhandlingene med andre storbyområder kan sluttføres med tilsvarende gode opplegg for bedre fremkommelighet, miljø og arealbruk, sier statssekretær Anders Werp i Samferdselsdepartementet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom