Nærings- og fiskeridepartementet

Presseinvitasjon: Ny rapport om bedrifters tilgang til kapital

Del

Har gründere og bedrifter god nok tilgang til kapital? Utvalget som har sett på nettopp dette legger i morgen torsdag frem sin rapport og kommer med anbefalinger om hvordan kapitalmarkedet kan fungere enda bedre.

Hva: Kapitaltilgangsutvalget presenterer utredningen om hvorvidt næringslivet har god nok tilgang til kapital eller ikke. Utredningen overleveres næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Næringsministeren og utvalgsleder Mjøs er tilgjengelig for kommentarer til pressen. 

Når: Torsdag 1. mars klokken 10.00-10.45. 

Hvor: Nærings- og fiskeridepartementet, Kongens gate 8, Oslo. 

T
a med: Pressekort, gyldig ID, godt humør og gode spørsmål.

Bakgrunn: Tilgang til kapital er avgjørende for bedrifter over hele landet, i alle bransjer og i ulike faser. Kapitaltilgangsutvalget ble satt ned i forbindelse med Industrimeldingen, blant annet for å undersøke om det er en effektiv kobling mellom gründerne og bedriftene som søker finansiering og kapitaleierne som søker investeringsmuligheter. Utvalget legger nå frem sin utredning. Utredningen inneholder vurderinger av ulike problemstillinger knyttet til kapitalmarkedet, samt anbefalinger og forslag til tiltak som kan bidra til at kapitalmarkedet fungerer enda bedre enn i dag. Utvalget har vært ledet av Aksel Mjøs, førsteamanuensis ved Norges handelshøyskole og styreleder for Kavlifondet.

Se også: http://nettsteder.regjeringen.no/kapitaltilgangsutvalget/

Påmelding (kun presse): media@nfd.dep.no

Nøkkelord

Kontakter

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom