Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Presseinvitasjon: NVE overleverer skredkart til Søndre Land kommune 21. mai

Del

Tirsdag 21. mai får Søndre Land kommune overlevert faresonekart for skred i bratt terreng. Kartleggingen viser at boligbygg/fritidsboliger ligger innenfor faresonene 1/100 og 1/1000

Pressen inviteres til overleveringen.

De kartlagte områdene er Støa, Fluberg, Brua-Sagsvea, Odnes, Vikerkampen, Flatlia, Bjørlia, Søndre Slette og Søfferud. Kartleggingen omfatter snøskred, sørpeskred, steinsprang, jordskred og flomskred.

Tid: tirsdag 21. mai, kl. 09.30
sted: kommunehuset

Kontakter

Toril Hofshagen, regionsjef, telefon: 22959680
Kristin Hasle Haslestad, Senioringeniør, telefon: 22959685

Om Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Middelthuns gate 29
0368 Oslo

09575http://www.nve.no

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har ansvar for å forvalte Noregs vatn- og energiressursar. NVE varetek også dei statlege forvaltningsoppgåvene innan skredførebygging. NVE skal sikre ei heilskapleg og miljøvennleg forvaltning av vassdraga, fremje ei effektiv kraftomsetning, kostnadseffektive energisystem og hjelpe til ein effektiv energibruk.

Følg saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)

Forskriftsendringer gjør det enklere for forbrukere å få utbetalt kompensasjon etter svært langvarige strømbrudd26.6.2019 12:00:22 CESTPressemelding

Når en nettkunde har opplevd et strømavbrudd som har vart i minst 12 timer, kan hun kreve å få utbetalt en kompensasjon fra nettselskapet. Nå som de aller fleste kundene har fått smarte målere med kommunikasjon, foreslår vi at nettselskapene automatisk skal betale ut kompensasjonen til alle husholdninger og fritidsboliger som har slike, uten at de selv må fremme et krav om det.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom