Entur

Presseinvitasjon: Lansering av Norges nasjonale reiseplanlegger

Del

Torsdag 8. februar kl. 08.30 vil samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen offisielt lansere den nasjonale reiseplanleggeren Entur på Akershus Kollektivterminal (Oslo Bussterminal i Schweigaardsgate).

Entur har samlet informasjon om hele Norges kollektivtilbud i én, gratis app: totalt 3000 rutetabeller og 60.000 stoppesteder fra 60 kollektivselskaper over hele landet. Det er første gang at hele landets buss-, tog-, trikk-, ferge- og t-bane-tilbud er tilgjengelig på samme sted.

Det blir holdt korte innlegg ved

  • Ketil Solvik-Olsen, samferdselsminister
  • Anette Solli, fylkesordfører i Akershus
  • Johnny Welle, administrerende direktør i Entur

Det blir presentere nye teknologiske løsninger i appen. Entur vil også hjelpe de reisende med informasjon om hvordan appen fungerer.

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, fylkesordfører Anette Solli og Entur er tilgjengelig for pressen frem til ca kl. 09.15.

Kontakter

Markedsdirektør Annette Skaarnæs
93492155 / ask@entur.org

Om Entur

Entur
Entur
Schweigaards gate 23
0191 Oslo

+47 23 62 00 00http://www.entur.org/

Følg saker fra Entur

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entur på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Entur

Even Kyseth ny direktør for Enturs avdeling for betjent service28.6.2017 08:24:31Pressemelding

Even Kyseth (39) er ansatt som ny direktør for Enturs avdeling for betjent service. Avdelingen omfatter jernbanens kundesenter som er lokalisert på Lillehammer og togbetjeningen på de fem betjente togstasjonene i landet. Enturs betjente service har om lag 200 ansatte og har som ambisjon å tilby ledende servicekonsepter med støtte av innovativ teknologi. Kyseth kommer fra stillingen som salgsdirektør for offentlig sektor i EVRY, et av Nordens største IT-selskaper. Even Kyseth har jobbet med digitalisering og omstrukturering i offentlig sektor i 15 år. Han har svært relevant erfaring når Entur nå skal videreutvikle betjente og digitale tjenester mot de kollektivreisende. Kyseth vil inngå i ledergruppen i Entur og starter i jobben 1. september. - Å gjøre det enklere å reise kollektivt er et viktig samfunnsoppdrag som jeg gleder meg til å levere på sammen med dyktige medarbeidere i Entur. Vi skal tilby de reisende kundeservice i elitedivisjon godt støttet av nye digitale løsninger. Fremtid