Fiskebåt

Presseinvitasjon: Klima og miljø på Fiskebåt-årsmøte

Del

Klima- og miljøutfordringane er hovudtema på Fiskebåt sitt årsmøte på hotel Bristol 14. og 15. februar.

Klima- og miljøminister Olav Elvestuen (V) stiller. Det gjer også fiskeriminister Per Sandberg (Frp). I tillegg kjem fleire forskarar frå Havforskingsinstituttet (sjå detaljert program i vedlegg).

Vi legg opp til ein brei og spennande debatt om viktige problemstillingar som ligg til grunn for det som framover skal bli ei enda viktigare næring for Norge.

Media er hjarteleg velkomne til å dekke delar eller heile arrangementet.

Ta gjerne kontakt viss det er noko du lurer på i samband med arrangementet.

Kontakter

Dokumenter

Om Fiskebåt

Fiskebåt
Fiskebåt
Røysegata 15
6003 Ålesund

70 10 14 60http://www.fiskebat.no

Fiskebåt - havfiskeflåtens organisasjon, jobber for en miljøvennlig og lønnsom fiskeflåte, som leverer sunn mat fra bærekraftige bestander i verdens reneste havområder. 

Følg saker fra Fiskebåt

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fiskebåt på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fiskebåt

Fiskebåt er fornøyd med den nye regjeringsplattformen18.1.2019 11:50:16 CETPressemelding

– Vi er tilfreds med at plattformen tar hensyn til våre innspill i forhandlingene. Sentralt for hele fiskeflåten er det at ressursfordelingen ligger fast. Forutsetningen om tilbakefall av strukturkvoter i fartøygruppene innfris og grunnprinsippene i fiskerilovgivningen ligger fast. Vi er også enig i at vi skal ha en lønnsom næring og arbeide for å øke verdiskapningen, sier Audun Maråk, adm.dir. i Fiskebåt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom