Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Innspillsmøte om alternative drivstoff

Del

Regjeringen vil utarbeide en nasjonal plan for infrastruktur for alternative drivstoff for transportsektoren og inviterer derfor til et åpent innspillsmøte i Oslo 17. april kl. 12.30.

Møtet innledes av samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen. Deretter vil inviterte aktører fremlegge sine synspunkter.

Møtet kan følges direkte via nett-tv.

Mer informasjon om møtet finnes her.

For påmelding og spørsmål fra media, kontakt kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas via e-post eller mobil: 45 29 97 12.

Kontakter

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Fusk på førarprøva skal gi inntil 1 års karantene16.11.2018 11:54Pressemelding

– Å sørge for betre trafikktryggleik er ein av regjeringas viktigaste oppgåver. Difor må vi hindre at førare som ikkje er kvalifiserte slepp ut i trafikken. No foreslår vi at kandidatar som fuskar til førarprøva skal kunne få inntil 1 års karantenetid før dei kan gå opp til ny prøve. Ei lengre karantenetid for dei som fuskar enn for dei som strykar vil både opplevast som rettferdig, i tillegg til å ha ein avskrekkande effekt, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom