Innovasjon Norge

Presseinvitasjon: Innovasjonstalen 2019, 3. juni Tromsø

Del

Visste du at Norge er et «gründerland», og 62.000 nye selskaper fødes hvert år? Dessverre er det kun en liten andel som vokser seg store. Temaet for årets Innovasjonstale er «Kultur for vekst» - hvordan sikrer vi flere store bedrifter, og hvordan vi ligger an her i nord?

Innovasjon Norges direktør for Arktis, Linda Beate Randal, holder årets Innovasjonstale på Clarion Hotel The Edge i Tromsø 3.juni. Innovasjon Norges nye administrerende direktør Håkon Haugli deltar også, og dette blir hans første regionale arrangement.  

Penger og kompetanse er kritisk for vekst, men vekst handler også om å ville vokse. Ikke bare for bedriftene, men for hele regionen vår. Har vi det for godt til å ville ta et selskap fra 50 til 500 ansatte? Heier vi mest på utfordrerne, og mindre på de som faktisk lykkes? Hvordan skaper vi gode strukturer for vekst i Troms? Dette er noen av spørsmålene vi ønsker å diskutere på årets innovasjonstalearrangement i Tromsø. 

 

Program 

Kl. 12.00 Registrering, mingling og lunsj 

  • Innovasjonstalen «Kultur for vekst» ved Linda Beate Randal, Regiondirektør i Innovasjon Norge Arktis 
  •  Hogne Rundberg og Halvard Rundberg, Violet Road AS 
  • Per Jensen, Demas AS 
  • Monica Mathiassen, Drytech AS 
  • Tove Sørensen, Tromsø Villmarkssenter AS 
  • Skråblikk på nordnorske ambisjoner v/Kim Daniel Arthur 
  • Panelsamtale med Håkon Haugli, ny administrerende direktør i Innovasjon Norge 

Kl. 14.30 Slutt

 

Når: 3. juni 2019, klokken 12.00 – 14.30 

Hvor: Clarion Hotel The Edge,Margarinfabrikken 1, Tromsø For mer informasjon om temaet og foredragsholderne:www.innovasjonnorge.no/no/om/kontorer-i-Norge/arktis/arrangementer---ny/innovasjonstalen-20192/ 


Påmelding:   
Det vil bli muligheter for intervjuer med Innovasjon Norge etter arrangementet, og vi kan videreformidle kontakt med andre deltagere.  For intervjuforespørsler, spørsmål eller påmelding kontakt Julie Ryland, 481 11 975, julie.ryland@innovasjonnorge.no  

 

Nøkkelord

Kontakter

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 Oslo

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom