NHO

PRESSEINVITASJON: Indre markedskonferansen 4. desember

Del

Samme dag som Storbritannias statsminister møter EU-kommisjonens president for å diskutere brexit, inviterer NHO og Næringsdepartementet til konferanse om EU, EØS, det indre marked – og nettopp brexit.

Brexitforhandlingene står i stampe, men EU27 har vendt blikket fremover og kan glede seg over lysere økonomiske tider. Utviklingen i Europa og i det indre marked har stor betydning for næringslivet her hjemme. Hva har vi i vente?

Vi arrangerer mandag 4. desember vår årlige Indre markedskonferanse sammen med Nærings- og fiskeridepartementet. Blant programpostene:

  • Skråblikk på EU, med Anthony L. Gardner, USAs tidligere EU-ambassadør (2014-2017).
  • En samtale mellom LO-leder Hans Christian Gabrielsen, næringsminister Monica Mæland og NHO-sjef Kristin Skogen Lund, der EØS blir et viktig tema.
  • Statssekretær for EØS- og EU-ministeren, Jens Frølich Holte, bl.a. om brexit.
  • Konsulent Jan Erik Grindheim, som har intervjuet bedrifter om EØS og brexit.

Tid: Mandag 4. desember, kl. 12:00-15:45

Sted: Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo

Se mer informasjon og program her.

Kontakter

Lenker

Om NHO

NHO
NHO
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 00http://www.nho.no

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO jobber for gode rammevilkår for medlemsbedriftene og engasjerer oss for bedriftenes interesser på en rekke samfunnsområder.

Følg saker fra NHO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom