NRK

Presseinvitasjon: Fotball-VM 2018 med vennskapskamp

Del

Vi teller ned til Fotball-VM 2018, og starter med å samle programledere og kommentatorer fra NRK og TV 2 til en uhøytidelig tjuvstart av sommerens fotballfeber.

Tirsdag 5. juni samles en rekke av profilene på banen ved NRK Marienlyst fra kl 13. Da vil det være mulig å få en kjapp prat med de enkelte og å ta bilder.

Deretter sparker vi opp til en uhøytidelig vennskapskamp mellom NRK og TV 2s profiler i et felleslag og et for anledningen sammensatt ungdomslag fra Stovner og Holmlia i Oslo på motstanderlaget.

Fra NRK vil Lise Klaveness, Andreas Hagen, Carina Olset, Christian Nilssen, Andreas Stabrun Smith, Carl-Erik Torp og Drillo være til stede.

TV 2 stiller med Øyvind Alsaker, Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt, Petter Myhre og Solveig Gulbrandsen.

I tillegg kommer også NRKs radiokommentatorer Olav Traaen og Thomas Lerdahl.

Program for dagen:

1300 – 1345: Mulighet for intervjuer og bilder

1400 – 1435: Vennskapskamp

1440 – 1500: Mingling

Lett bevertning

Gi beskjed til kommunikasjonsansvarlig Lotten Christiansen om hvem som kommer fra din redaksjon.

Kontakter

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr strømmetjenester for radio og TV, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. I tillegg har NRK et bredt tilbud til publikum på nett. 

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom