Jernbaneverket

Presseinvitasjon Bergen: Fremtidig havn og godsterminal

Del

Tirsdag 8. desember presenterer Jernbaneverket Konseptvalgsutredning for logistikknutepunkt i Bergensregionen (utredning om fremtidig havn og godsterminal), og rapporten vil formelt overleves til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, som vil være til stede.

Tid: 8. desember kl 16:00-17:00

Sted: Bergen. Nygårdstangen godsterminal (i DB Schenkers bygg).  Det blir vist vei fra hovedinngangen til terminalen.

Det blir en kort presentasjon om utredningen og Jernbaneverkets anbefaling. Statsråden tar imot utredningen. Det blir anledning for pressen til å stille spørsmål og til å gjøre intervjuer.

Kontaktperson: Thor Erik Skarpen, Jernbaneverket 916 55 144

Vel møtt.

Om Jernbaneverket

Jernbaneverket
Jernbaneverket
Stortorvet 7
0101 Oslo

05280http://www.jernbaneverket.no
Jernbaneverket skal på vegne av staten drifte, vedlikeholde og bygge ut statens jernbaneinfrastruktur med tilhørende anlegg og innretning. Jernbaneverket har ansvar for trafikkstyringen på det nasjonale jernbanenettet. Denne omfatter kapasitetsfordeling, ruteplanlegging og operativ trafikkstyring, herunder togledelse og publikumsinformasjon på stasjoner.

Følg saker fra Jernbaneverket

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Jernbaneverket på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Jernbaneverket

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom