SJ Norge

Presseinvitasjon Arendalsuka: Toget som et regionalt og nasjonalt konkurransefortrinn

Del

Slik får vi flere reisende over på bane. SJ inviterer til panelsamtale med Samferdselsminister Ketil Solvik Olsen (FrP), Sverre Myrli (Ap) og styreleder i SJ Norge Berit Kjøll.

Togselskapet SJ deler erfaringer fra nærmere 30 år i et konkurranseutsatt marked. Det blir samtale mellom Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (FrP), Sverre Myrli (Ap) og Berit Kjøll om forutsetninger og tiltak for økt skinnegående trafikk.

Innledning med erfaringer fra Sverige ved Thomas Silbersky, Konserndirektør salg og internasjonale markeder i SJ, og professor ved Handelshögskolan i Stockholm, Gunnar Alexandersson.

Samtalen ledes av Erik Wold. Det serveres kaffe, mineralvann og frukt

Tid:                  Tirsdag 14. august kl. 14.45

Sted:               DN-teltet

 

SJ fører mennesker nærmere hverandre

SJ er et svensk transportselskap som tilbyr bærekraftige togreiser i egen regi og gjennom samarbeid med andre reiselivs- og transportaktører. Konsernet omsetter for om lag 7.5 milliarder SEK, og har 4500 ansatte. Som markedsledende togoperatør knytter SJ både Sverige og de skandinaviske hovedstedene sammen. Hver dag velger 130.000 personer å reise med SJs 1100 avganger fra våre 275 stasjoner.

Om SJ Norge

SJ Norge
SJ Norge

Oslo

SJ driver i dag innenfor alle typer lokale og regionale passasjertog, intercity og høyhastighetstrafikk, inkludert nattog. Den svenske togoperatøren har kjørt på svenske jernbaner i 160 år, og frakter hver dag 130 000 reisende på 1100 avganger fra 275 stasjoner, er på nivå med de beste flyselskapene i Europa (KLM og Widerøe) i punktlighet og scorer høyt på kundetilfredshet hva gjelder komfort og service.

Følg saker fra SJ Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SJ Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SJ Norge

SJ Norge klager på kontraktstildelingen for Sørlandsbanen30.10.2018 12:05:58 CETPressemelding

Etter en grundig vurdering har togoperatøren SJ Norge i dag fremmet klage til Jernbanedirektoratet på kontraktstildeling for trafikkpakke 1, Sørlandsbanen, Arendalsbanen og Jærbanen. SJ Norge mener anbudet bryter med lov om offentlige anskaffelser, at kvalitetskriteriet er vurdert feil og at vinneren Go-Ahead skulle vært avvist fordi prisene de har levert er urealistisk lave i forhold til ytelsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom