Posten Norge

Presentasjon av årsresultat

Del

Posten Norge AS fremlegger foreløpig årsresultat og resultat for fjerde kvartal 2017.

Vi ønsker velkommen til presentasjonen
fredag 16. februar klokken 09:00 i Posthuset, Biskop Gunnerusgt. 14, i 17. etasje.

Konsernsjef Tone Wille oppsummerer året og CFO Eli Giske presenterer resultatutviklingen per segment. Du kan følge presentasjonen som webcast her 

Vi ber om at journalister som ønsker å være til stede under presentasjonen, melder seg på til john.eckhoff@posten.no / 913 97 071 og registrerer seg i resepsjonen i 1. etasje ved ankomst.

Velkommen!

Kontakter

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom