Grappa Musikkforlag AS

Premiere på ny Karsten og Petra-film med soundtrack!

Del

Alle landets barn kan glede seg ekstra stort denne helgen, for fra og med i dag kan alle se "Karsten og Petra på Skattejakt" på kino rundt om i hele landet!

Dette er den syvende og siste filmen i serien, som handler om at Karsten skal tilbringe sommerferien på hytten til familien til Petra på Hvaler. Der kommer de over en tidskapsel med gamle, rare saker, og en mystisk rebus som leder dem ut på en vaskeekte skattejakt!

Samtidig kommer albumet med musikken og sangene fra den nye filmen, og inkluderer også flere av de kjente og kjære sangene fra Karsten og Petra-filmserien, som en perfekt musikalsk avrunding på deres eventyr. Blant de nye låtene kan du høre "Ingenting er som normalt" av det store pophåpet Lila!

"Med sin syvende film klarer skaperne av Karsten og Petra å gi oss den barnefilmskatten vi har ventet på", skriver Aftenposten og gir terningkast 5!

Hør hele "Karsten og Petra på Skattejakt - De Aller Beste Sangene" her!

Kontakter

Bilder

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er i dag Norges største uavhengige plateselskap

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike «labels». Foruten Grappa (en «label») som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro. I tillegg samarbeider selskapet med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på labelene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg saker fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Grappa Musikkforlag AS

Geir Otnæs ute med trekkspill-hyllest til Geirr Lystrup21.6.2019 13:37:51 CESTPressemelding

Etter å ha medvirket på rundt 70 album kommer den allsidige trekkspilleren Geir Otnæs nå ut med sitt første soloalbum «Lystrup på trekkspill», som er dedikert til melodier skrevet av Geirr Lystrup. I forbindelse med plateslippet spiller Geir Otnæs konsert på Hamar kulturhus 24. juni, der Geirr Lystrup vil åpne med et par låter. Hør Geir Otnæs - "Lystrup på trekkspill" her! Geirr Lystrup er hovedsakelig kjent som en en av Norges kjæreste visesangere, og han og Otnæs har spilt sammen i 30 år. Lystrup er mest kjent for tekstene sine, men han har skrevet det aller meste av musikken selv. Otnæs gjør med denne plata en innsats for å få disse melodiene frem i lyset. Geir Otnæs har spilt trekkspill fra han var 8 år gammel, og siden den gang har han vært en aktiv trekkspiller og vokalist. I løpet av et langt liv som trekkspiller har han turnert i det meste av Norges land, og i Danmark, Sverige, Tyskland, Østerrike, Italia, Grønland, Island, Færøyene, og Lousiana, USA. Geir Otnæs har plukket ut

Mari Midtli er ute med soloalbum21.6.2019 11:02:22 CESTPressemelding

Mari Midtli reknas i ein alder av 22 år som ein av dei fremste utøvarane av vokal folkemusikk i Noreg. Hennar framifrå formidling og nærvere framkallar fort frysningar og har gjort sitt til at ho har vunne Landskappleiken (vokal klasse B) to gonger og hausta ei rekkje prisar. No kjem hennar første soloplate på Heilo. ”Dalen” består av Mari Midtlis favorittsongar frå nære kjelder i Gudbrandsdalen. Hør Mari Midtli "Dalen" her! Plata lanserast på heimebane med konsert heime på Låven på Sel 22. juni, og med ein eigen konsert under Landskappleiken i Vågå, 28 juni. ! Vokalmusikken i Gudbrandsdalen har vore ein gøymd skatt i mange år. Nesten ingen har brukt den. Mari har derfor dei siste åra jobba med å finne fram gamalt vokalmateriale, og har etter kvart opparbeidd seg eit breitt repertoar. Ho har gått i lære hjå Camilla Granlien, ein av dei få andre vokalutøvarane som utøver tradisjonen frå Gudbrandsdalen, og hatt mange møter med den store kjelda Jarnfrid Kjøk. ”Dalen” består av repertoar s

ORBO er tilbake med «Fine»21.6.2019 10:03:11 CESTPressemelding

Fem år etter forrige album, Safe & Sound, er ORBO tilbake med ny singel i dag på Grappa Musikkforlag. Med «Fine» girer tidligere Spellemann-vinner ORBO seg opp til hans kommende tredje soloalbum etter en lang karriere med ORBO & The Longshots. Dette er en låt som omtrent kunne vært hentet direkte fra TV-serien True Detective, og teksten alene kommer til å gi deg frysninger nedover ryggen. De universelle spørsmålene om liv og død hagler ut til lyd av tunge akustiske gitarer og skarptrommer verdig en hærfører. «Fine» ble skrevet etter en samtale om nettopp liv og død med Sir David Attenborough, og hvis du noensinne har lurt på hvordan din siste time vil bli ligger kanskje svaret her. Hør den her! – Jeg har alltid vært en stor fan av T-Bone Burnett og Buddy Miller, og sangen er inspirert av americana-sjangeren og teksten er universell, forteller Ole Reinert Berg-Olsen om «Fine». – Napoleon Bonaparte lurte alltid på hvordan han skulle dø, og er vel ett av de beste eksemplene vi har på hvor

Anne Marie Kvien slipper ny singel21.6.2019 09:40:32 CESTPressemelding

I dag er Anne Marie Kvien sin nye sang «Fredssong» ute på Grappa Musikkforlag! På denne singelen har Kvien oversatt den svenske sangen «Fredspsalm» av Ragnwei Axellie til norsk, som blir sunget mye rundt omkring i verden. Dette er en vakker tekst som handler om nettopp fred, som hun har tonesatt på sitt eget vis. Anne Marie Kvien er en norsk viseartist, komponist og tekstforfatter, som albumdebuterte i 1998 med Livsglede og har siden da sluppet ytterligere seks album. I musikken sin synger hun om både naturen, livet og kjærligheten, men hun har også mye åndelighet i sangene sine. Hør «Fredssong» her!

Birkelunden Mannskor er ute med debutalbumet!14.6.2019 13:00:00 CESTPressemelding

Birkelunden Mannskor albumdebuterer! Det skjer i dag på Grappa Musikkforlag med Konger av Norge som inneholder åtte verk om norske konger gjennom tidene - og to av dem er nyskrevne for anledningen. Dette er en plate med klassisk mannskorrepertoar, fremført av det unge og friske Birkelunden Mannskor. Her har de samlet det beste av det beste fra det norske nasjonalromantiske mannskorrepertoaret og laget et album med sanger som handler om norske konger. Disse stykkene stammer fra mannskorets gullalder, på slutten av 1800-tallet til starten av 1900-tallet. Men, av albumets totalt åtte stykker, er to av dem nykomponerte verk. Vi snakker om det nyskrevne samtidsverket om Harald Hårfagre og slaget ved Hafrsfjord av Eivind Buene, og singelen «Vår Konge» som er skrevet av Gisle Kverndokk med tekst av Odd-Magnus Williamson, og som selvfølgelig handler om Kong Harald V. Fra begynnelsen med «Kongesang» til de siste tonene av «Norges fjell» tar Birkelunden Mannskor med oss gjennom de vakreste og me

Frida Ånnevik gjør Spice Girls på norsk14.6.2019 10:34:21 CESTPressemelding

Da Spice World rulla ut staffasjen og tok girl-poweren ned igjen fra hylla i starten av juni, hadde jeg den samme intense følelsen av å gå glipp av noe som jeg hadde forrige gang Sporty, Baby, Ginger, Scary og Posh var på høyden, sier Frida Ånnevik. Hvorfor bestilte jeg meg ikke bare en billett til Manchester? Spice Girls var mitt første møte med feminisme, med pop-snekra identitet og en snikende følelse av at jeg kanskje måtte velge - eller kunne jeg like både dette og Joni? Det var en litt vrien spagat. Diskusjonene om hvem av dem som var kulest, hvem man skulle være, og etterhvert diskusjonene om hvorvidt det egentlig var bra, musikken altså? Det spørsmålet fikk etter ei stund et negativt svar, mest fordi ungdomsskolen venta og Spice Girls kunne dessverre ikke bli med dit. Jeg har alltid likt denne låta, for jeg synes melodien er så fin. Jeg gjenoppdaga Spice Girls igjen rundt 2007 og hørte mye på dem da jeg leste til eksamen i musikkhistorie. Sikkert for å få avreagert litt innimel

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom