Ving Norge

Premiere for Vings nye Sunprime Pearl Beach på Kos

Del

Sunprime Pearl Beach i Marmari på Kos har åpnet, og dette er det attende hotellet i rekken for Vings populære Sunprime-konsept.

Sunprime er Vings skreddersydde hotell for voksne som reiser uten barn. Konseptet har blitt en stor suksess og vokser med nye hotell og destinasjoner hvert år.

Sammen med designhotellet Casa Cook Kos har Ving nå to egne designhotell på Kos med kun noen minutters gange imellom.

– Vi er veldig fornøyd med at vi nå har to superlekre hotell å tilby kundene våre på Kos. Casa Cook Kos ble en umiddelbar suksess da det åpnet i fjor, og vi regner med at vårt nye Sunprime-hotell også kommer til å bli svært populært. Vi vet at flere og flere av våre kunder ønsker seg hotell med fokus på lekkert design, god mat og bra treningsmuligheter, og med våre ulike hotellkonsept imøtekommer vi disse ønskene, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Hotellet ligger rett ved en av Kos fineste strender, den kilometerlange sandstranden i Marmari på den nordre delen av øya. Et kort stykke bortenfor hotellet ligger Marmari sentrum med et lite utvalg av butikker og restauranter. Der hersker er rolig tempo – perfekt for en ferie fylt av late, deilige dager. Sunprime Pearl Beach har 96 rom fordelt på to bygninger, alle med moderne og lekker innredning. De fleste rommene har direkte utgang til basseng eller balkong med eget jacuzzi.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

Ving først med å klimakompensere alle flyreiser  16.4.2019 09:33:16 CESTPressemelding

Vinggruppen i Norden er de første blant de største reisearrangørene til å klimakompensere for utslippene fra samtlige flyreiser. Fra og med 29. april klimakompenserer de for 1,5 millioner gjesters flyreiser. Kompenseringen gjelder både når gjestene reiser med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines Scandinavia, og med andre flyselskap gjennom Ving. Parallelt fortsetter arbeidet med å minske klimapåvirkningen i hele selskapet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom