Volkswagen

Premiere for T-Roc R i Genève

Del

En kraftfull Volkswagen R-utgave av T-Roc er på vei. En konseptbil som vises på bilutstillingen i Genève, vil gi en klar pekepinn på produksjonsmodellen.

Konseptbilen T-Roc R
Konseptbilen T-Roc R

Etter introduksjonen mot slutten av 2017, har den helt nye crossovermodellen fra Volkswagen fått et solid fotfeste: I hele verden er mer enn 200 000 eksemplarer av T-Roc solgt.

Den stilfulle allrounderen, som kombinerer suvereniteten til en SUV med dynamikken til en bil i kompaktklassen, vil nå få en ytterligere dimensjon: R for Racing.

De R-spesifikke designelementene blir tydelige, både utvendig og innvendig, med en egen utforming foran og bak som mest markante kjennetegn.

Produksjonsmodellen vil få imponerende ytelser signert Volkswagen R. (Flere detaljer avsløres nærmere bilutstillingen i Genève, 5.– 17. mars).

Den nye T-Roc R er utviklet og testet av Volkswagen R, blant annet på legendariske Nürburgring Nordschleife.

I utviklingsarbeidet har Volkswagen R også dratt nytte av ekspertisen til vår egen Petter Solberg, verdensmester både i rally og rallycross. Volkswagens racerfører Benjamin Leuchter har også bidratt.

Volkswagen R er et 100% heleid datterselskap av Volkswagen AG. Bokstaven R har stått for Racing siden den første modellen, Golf R32, og utrykker en tett tilknytning til motorsport.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konseptbilen T-Roc R
Konseptbilen T-Roc R
Last ned bilde

Lenker

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for niende året på rad i 2018. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg saker fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom