Posten Norge

Posten vil gi deg en hemmelig julevenn

Del

I en travel førjulstid er det viktig å tenke på sine medmennesker. Nå vil Posten at du skal få – og bli – en hemmelig julevenn.

Mange kjenner «Secret Santa» eller «hemmelig venn» fra skolen. Da får du utdelt en å være hemmelig venn for, og noen blir din hemmelige venn. Hvem det er, er hemmelig – selvsagt. Nå vil Posten invitere hele Norge med på leken, og har laget en enkel løsning for det hele på posten.no/jul.
 
- Det handler om gleden ved å gi og å motta noe. Et hyggelig brev, kort eller gave gjør førjulstiden bedre og morsommere. Å sende en hilsen eller en gave til en ukjent venn passer julens budskap om å tenke på andre, sier pressesjef John Eckhoff i Posten. 

#julevenn
Når du melder deg på får du tilsendt en frankert konvolutt du kan sende til din hemmelige julevenn, så du må verken kjøpe eller sende en gave for å være med på leken. 

- Hva med å la barna tegne på kortet? Kanskje din julevenn bor på samme sted som deg, slik at du kan invitere på en kaffe? Det viktigste er at vi tenker på andre og vil gjøre noe fint for den man er hemmelig julevenn for, sier Eckhoff. 

På emneknaggen #julevenn oppfordres alle deltakerne til å legge ut bilder av postkortene, gavene og annet de gir og får fra sin hemmelige julevenn. Via emneknaggen kan man med andre ord følge med på givergleden over det ganske land. 

Håndballjentene er med
Vil du ha Heidi Løke, Thorir Hergeirsson som din hemmelige julevenn? Eller vil du være hemmelig julevenn for kommentatorene Harald Bredeli eller Bent Svele? Håndballjentene våre er ikke bare klare for VM i Tyskland, men skal også være med å leke hemmelig julevenn.

Her er det bare for ivrige håndballfans og andre å melde seg på!

Kontakter

Bilder

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom