Posten Norge

Posten Norge: Irene Egset blir ny CFO

Del

Irene Egset (52) er ansatt som CFO i Posten Norge og tiltrer 1. januar 2019.

Egset kommer fra tilsvarende stilling i Statkraft og har solid erfaring innen økonomi, finans og virksomhetsstyring. Hun har jobbet både på konsern- og divisjonsnivå, og har også hatt ansvar for andre stabsfunksjoner i løpet av sin arbeidskarriere i Statkraft.

Tidligere har Egset jobbet blant annet i Equinor og Nera SatCom. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH i Bergen.

Kontakter

Bilder

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom