Posten Norge

Posten Norge AS: Fremlegging av resultat

Del

Posten Norge AS fremlegger halvårsresultat og resultatene for 2. kvartal 2018, fredag 24. august klokken 09:00 i Posthuset, Biskop Gunnerusgt. 14, 17. etasje.

Konsernsjef Tone Wille oppsummerer halvåret og fungerende CFO Ulf Aass presenterer resultatutviklingen per segment. Presentasjonen kan følges som webcast her: https://www.kaltura.com/tiny/633nw

Analytikere og journalister er velkomne til å overvære presentasjonen i Posthuset. Vi ber om at deltakere melder seg på til john.eckhoff@posten.no / 913 97 071 og registrerer seg i resepsjonen i 1. etasje ved ankomst. 

Velkommen!

Kontakter

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

22 03 00 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.