Posten Norge

Post etter flystyrten er ødelagt

Del

Posten som ble funnet etter flystyrten i begynnelsen av januar, er så skadet at den ikke blir distribuert.

Natt til fredag 8. januar styrtet et postfly som fraktet pakker og brev fra Østlandet til Nord-Norge. Redningsmannskapene gjorde en betydelig innsats med å samle post på havaristedet. 15 søppelsekker med post ble samlet inn og fraktet til Oslo og vurdert videresendt.

- Posten som ble funnet, er i en slik forfatning at den ikke er egnet for fremsending. Posten Norge har derfor avgjort at den innsamlede posten destrueres, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth Gjølme i Posten Norge.

Avgjørelsen er tatt i samråd med Norsk kommunikasjonsmyndighet (Nkom), som har gitt Posten Norge et enkeltvedtak i sakens anledning.

Om bord i flyet var det 4,5 tonn post som skulle til Tromsø, for videre distribusjon til Nord-Norge og Svalbard. All post om bord er tapt.

 Postens kundeservice har vært i kontakt med avsendere av ekspresspakkene som var i flyet, men det er ikke sporing på A-posten. Dermed må avsendere/mottakere ta kontakt med hverandre dersom de antar at deres brev var om bord.

Kontakter

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom