Singapore Airlines

Planlegg hvilke filmer du skal se på flyreisen hjemmefra

Del

Reiseopplevelsen vil bli enda bedre når verdens mest prisvinnende flyselskap lanserer verdens første underholdningsapp. Med den nye appen kan du i god tid før avreise planlegge hva du skal se om bord, og lage deg både din egen spilleliste over film og musikk.

Reiseopplevelsen vil bli enda bedre når verdens mest prisvinnende flyselskap lanserer verdens første underholdningsapp. Med den nye appen kan du i god tid før avreise planlegge hva du skal se om bord, og lage deg både din egen spilleliste over film og musikk.

Appen er utviklet av MTT i samarbeid med Panasonic Avionics, og vel ombord linkes den til underholdningssystemet slik at favorittlisten vises direkte på egen tv-skjerm. Appen er tilgjengelig både for ios og android.

I tillegg til å kunne velge seg ut filmer i god tid før avreise så vil appen også gjøre det lettere å mulitaske. Man kan for eksempel følge flyturen uten å avbryte filmen filmen. Singapore Airlines er først i verden med å tilby dette, og foreløpig vil teknologien kun være tilgjengelig på de nye A350-900.

- Med utviklingen av stadig flere mobile eneheter og våre nye airbus A350 fly vil appen bidra til et enda  bedre underholdningstilbud for våre kunder, sier Singapore Airlines Senior Vice President Product and Pervices, mr Tan Pee Teck som er glad for å være det første flyselskapet i verden som tilbyr dette.

Singapore Airlines eget underholdingssystem - Krisworld - tilbyr nærmere 300 filmer, over 470 tv programmer og mer enn 450 musikkalbum hver måned.

Oslo, 9. mars 2016

For ytterligere informasjon/bilder kontakt:

Flerveis Kommunikasjon, Lena Petersson, lena@flerveis.no, tel 92281518

Nøkkelord

Bilder

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlines
Slependen 48
1441 Slependen

http://www.singaporeair.com

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land - de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom