Glass og Fasadeforeningen

Pilkington Sunplus™ BIPV er blitt IEC-sertifisert

Del

NSG gruppen og Solaria har kunngjort at Pilkington Sunplus™ BIVP har bestått sertifiseringstesten ved Kiwa instituttet i Nederland. Produktet tilfredsstiller nå standardene IEC61215 og IEC61730.

Sertifiseringen bekrefter at Pilkington Sunplus™ BIPV solcellesystemer imøtekommer krav til produktsikkerhet, design og kvalitet, skriver NSG Group i en pressemelding til Glass og Fasadeforeningen.
Pilkington Sunplus™ BIPV er et bygningsglass med ensartet utseende som gir godt innslipp av dagslys og har blendingskontroll. Termiske egenskaper og energitilskudd fungerer effektivt.
–Ved å bestå denne strenge sertifiseringsprosessen, vil NSG gruppens videre samarbeid med Solaria sikre forbrukerne den beste sikkerhet, ytelse og kvalitet. Ved å motta IEC sertifiseringen ønsker NSG gruppen å gi arkitekter og tekniske rådgivere BIPV-produkter som «sømløst» kan erstatte de tradisjonelle glassproduktene. Dette kan gjøre det mulig å satse på null-energi-forbruk og se potensialet for å generere energi i bygg, sier Sing Koo, Value Added Product Manager, NSG Group Architectural Glass Europe.

Pilkington Sunplus™ BIPV, produsert av Solaria, besto den obligatoriske testen for å oppnå IEC61215 og IEC61730. Sertifiseringen gjør det enklere å tilpasse Pilkington Sunplus™ BIPV i bygningsrealterte solcellesystemer integrert i isolerruter og fasadeglass.
– Fra nå av vil bygg -og anleggsindustien ha tilgang til innovative løsninger som en del av et vidt produktspekter. Pilkington Sunplus™ BIPV kombinerer NSG gruppens ekspertise med teknologi som kan tilpasses attraktive fasadeglass med høy energieffekt og solcelleløsninger, avslutter Sing Koo.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom