Sony Music Norway

Petter Katastrofe slipper "Tar en for laget"

Del

Petter Katastrofe sparker i gang sitt siste år som artist med den første låten han og stjerneprodusenten Jesper Borgen gjorde sammen, «Tar en for laget». Låten har ligget i skuffen i mange år, men har nå blitt børstet støv av og polert i 2019-stil.

Tidligere i år annonserte Petter Katastrofe at han avslutter kapittelet som artisten Katastrofe for å fokusere på jobben som låtskriver, produsent og label manager for andre artister. Det siste året avsluttes med omfattende turné, og aller siste konsert blir 18. januar 2020 på et allerede utsolgt Sentrum Scene.

Etter å ha briljert på TV-skjermen i årets sesong av «Hver Gang Vi Møtes» er Petter Katastrofe tilbake for å slippe ny musikk, og sparker i gang sitt siste år som artist med den første låten han og stjerneprodusenten Jesper Borgen gjorde sammen, «Tar en for laget». Låten har ligget i skuffen i mange år, men har nå blitt børstet støv av og polert i 2019-stil. 

Katastrofe er først og fremst folkelige Fredrikstad-far som fyrer opp enhver fest – og gjør hverdagen festlig. Sjuke 200 millioner streams hos Spotify bekrefter populariteten. Det drøye tallet inkluderer Erik og Kriss («Pusterom») og Marcus & Martinus («Elektrisk»), hvor sistnevnte er den mest spilte norskspråklige låten hos både Spotify og YouTube noensinne.

Petter Katastrofe har dessuten vært på VG-lista i 89 uker (!) og spilt på VG-lista-showene flere ganger. Når 29-åringen ikke er på TV, på fest eller i studio og jobber med sine neste låter, så lager og skriver han musikk for flere andre artister. Resten av tiden finner du ham på reisefot, og i fjor hadde Østfold-helten over 70 konserter i hele landet, samt shows i Sverige.

"Tar en for laget" er tilgjengelig fra 26.april.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

ZadeKing teamer opp med Morgan Sulele på «Ta det rolig»6.6.2019 15:04:53 CESTPressemelding

De siste par årene har vi blitt vant med en jevn strøm med skamløst fengende norskspråklige afropoplåter fra ZadeKing. Låter som «Hun gjør meg vill», «Kumbaya» og «Hola Mamacita» (med Temur) har satt fyr på både dansegulv og radiobølger. Etter å ha gjestet Larsiveli sin P3-listede «Cash kommer inn», følger han nå opp med «Ta det rolig» ft. Morgen Sulele fredag 7. juni- kanskje ZadeKing sin mest personlige låt til nå.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom