Cappelen Damm AS

Per Knutsen markerer 40 års forfatterskap med sterk oppvekstroman

Del

Per Knutsen kan i år feire 40-års jubileum som forfatter. Nå er han aktuell med den rystende og sterke oppvekstromanen Broren til Hugo. Møt ham i samtale med Finn Stenstad i Cappelen Damms bokhandel onsdag 30. april.

Per Knutsen feirer 40 år som forfatter.
Per Knutsen feirer 40 år som forfatter.

Per Knutsen er en stor forteller. I år er det 40 år siden den produktive forfatteren debuterte med barneboken Gutten og ørna (Gyldendal 1976). Nå er han ute med bok nr. 30, Broren til Hugo, en sterk og rystende oppvekstroman, som det innimellom gjør nesten fysisk vondt å lese. Vi følger vi en dysfunksjonell nordnorsk familie de første par tiårene etter annen verdenskrig, sett gjennom yngstesønnen Erkkis øyne.

Per Knutsen har vekslet mellom å skrive for barn, unge og voksne. Både skjønnlitteratur og dramatikk. Han er kritikerrost, prisnominert og -belønt, blant annet med  Kulturdepartementets kulturpris i for ungdomsromanen Rått parti (1995)

30. mars kl. 13.00 kan vi høre Per Knutsen i samtale med Finn Stenstad i Cappelen Damms bokhandel. Knutsen bor i Bergen, og dette er en sjelden anledning til å møte forfatteren i Oslo.

Avtaler om intervju kan gjøres med Anne Østgaard: anne.ostgaard@cappelendamm.no/Mobil: 97164649.


Les mer om Per Knutsens roman Broren til Hugo på Forlagsliv:
https://www.forlagsliv.no/paafyll/2016/02/21/per-knutsen-sterk-oppvekstroman/

https://www.forlagsliv.no/retthjem/2016/03/08/per-knutsen/

Bilder

Per Knutsen feirer 40 år som forfatter.
Per Knutsen feirer 40 år som forfatter.
Last ned bilde
Per Knutsen: Broren til Hugo
Per Knutsen: Broren til Hugo
Last ned bilde

Om Cappelen Damm AS

Cappelen Damm AS
Cappelen Damm AS
Akersgata 47/49
0180 Oslo

21 61 65 00http://www.cappelendamm.no

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn. Utgivelsesprogrammet karakteriseres av bredde og mangfold med mer enn 1500 nye utgivelser årlig.

Les mer om Cappelen Damm | Nett-TV | Podcast | YouTube

Følg saker fra Cappelen Damm AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Cappelen Damm AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Cappelen Damm AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom