TINE SA

Påskekrim på 22 millioner melkekartonger

Del

Et sikkert tegn på at påsken nærmer seg er TINEs påskekrim på melkekartongene. Påskekrimmen skaper undring og diskusjon rundt påskebord over hele Norge.

Årets påskekartonger fra TINE
Årets påskekartonger fra TINE

Årets påskekrim er den 21. i rekken og historien er skrevet av Gunnar Staalesen i samarbeid med Donald Duck-tegner Arild Midthun. Årets mysterie har fått navnet Sølvskatten og er et 200 år gammelt mysterie som utspiller seg på kanten av en isbre.I år har også Røde Kors’ hjelpekorps fått en sentral rolle i historien. I over ti år har TINE samarbeidet med Røde Kors, og Hjelpekorpset spesielt.

– Akkurat som TINE så finnes Hjelpekorpset over hele landet, og mange av TINEs eiere og ansatte er selv frivillige i Hjelpekorpset. De gjør et viktig arbeid, særlig i påsken, og vi er stolte over samarbeidet vi har med dem. Når historien foregår på påskefjellet er Hjelpekorpset en naturlig del av fortellingen, sier merkeutvikler i TINE, Karianne Moger Ranem.

Hjelpekorpsets hverdagshelter

Generalsekretær i Røde Kors, Bernt G. Apeland, takker TINE for støtte til Hjelpekorps-arbeidet, og håper påsketuristene setter pris på de frivillige i påsken.

– Dette er hverdagshelter som bruker sin fritid og ferie for at vi andre skal være trygge i påskefjellet. Det er imponerende og de fortjener en stor takk, sier Apeland.

Røde Kors Hjelpekorps er den største frivillige aktøren innen den norske redningstjenesten. Hjelpekorpset rykker ut på kort varsel og er alltid klar til innsats.

Her kan du finne ut mer om hvordan du kan bli frivillig i Røde Kors Hjelpekorps.

Fakta om TINEs påskekrim

  • TINE startet med påskekrim på melkekartongene i 1997 og årets påskekrim er den 21. i rekken
  • Det er ingen land som har noe liknende og de siste årene har rundt 2 millioner prøvd seg som påskedetektiver
  • Forfatter Gunnar Staalesen og illustratør Arild Midthun står bak årets påskekrim. De har utviklet påskekrim til melkekartongene hvert år siden 2011, med den kjente detektiven Ulf Ulvheim.

Du kan også løse gåten på nett. Fasiten blir lagt ut på påskeaften.

God påske fra alle oss i TINE!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Årets påskekartonger fra TINE
Årets påskekartonger fra TINE
Last ned bilde
Last ned bilde

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom