Frende Forsikring

Paris: Utvidet dekning på reiseforsikringen

Del

Frende dekker avbestilling og evakuering som følge av hendelsene i Paris.

Politiet har åpnet terroretterforskning etter skuddene på Champs Elysees torsdag kveld, og Frende følger situasjonen tett.

Reisende som er berørt av angrepet og trenger akutt hjelp, når vår alarmsentral på +47 21 49 24 14 hele døgnet.

Frende dekker avbestilling og evakuering til og fra Paris, foreløpig for reiser med avreisetidspunkt til og med søndag 23. april.

- Vi vurderer fortløpende behovet for å forlenge muligheten for avbestilling og evakuering, sier Heidi Tofterå Slettemoen som er kommunikasjonssjef i Frende Forsikring.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring
Frende Forsikring
Postboks 7335
5020 Bergen

55 15 36 00https://www.frende.no

Helnorske Frende Forsikring eies av 15 lokale sparebanker. Gjennom eierbankene og egne salgssentre er Frende representert med over 1000 lokale rådgivere fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord. Vi har nær 250 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og over 250.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring, livsforsikring og pensjon. 

Følg saker fra Frende Forsikring

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frende Forsikring på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frende Forsikring

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom