Lavo

Paradise hotel flytter inn på Lavo

Del

Deltakerne blir også å se på den nye utfordrer-appen.

Tom Roger Sokki, gründer av Lavo
Tom Roger Sokki, gründer av Lavo

Det norske sosiale nettverket Lavo har inngått et samarbeid med MTG TV. Det innebærer at Triana og deltagerne i de populære programmet flytter inn på den nye plattformen. 

På Lavo kan Paradise Hotel-deltakerne kommunisere direkte med seerne gjennom unikt videoinnhold og de vil komme med egne utfordringer til seerne.

- Det at deltakerne i Paradise Hotel nå kan kommunisere direkte med sine fans gjennom Lavo-appen gir helt nye måter til interaksjon. Vi er utrolig stolte over å ha inngått avtalen med MGT TV, som har en særdeles visjonær måte å se fremtidenes TV på, sier Tom Roger Sokki, gründer i Lavo.

TV3 har som mål å øke interaktiviteten med publikum, og Paradise Hotel er mer enn et TV-program. Det har blitt et underholdningsunivers der fansen finner eksklusivt innhold på ulike plattformer.

- Vi ønsker å finne stadig nye måter å nå ut til fansen på. Samarbeidet med Lavo gir oss en skreddersydd plattform der vi kan nå målgruppen med innholdet vårt, samtidig som publikum selv får muligheten til å bli en del av universet, sier kommunikasjonssjef Line Vee Hanum, i en melding.

Lavo har i utviklingen av appen hatt en åpen tilnærming til innovasjon, og involvert både TV3 og deltagerne i tv-serien i prosessen frem til ferdig produkt. Som et resultat vil brukerne kunne boltre seg i Paradise Hotel-effekter i Lavo.

- Det har vært helt fabelaktig å jobbe så tett med teamet rundt Paradise. Nå er vi endelig i app-butikkene, men vi fortsetter å utvikle produktet, men nå er det fansen som driver frem endringer, sier Sokki.

Lavo er tilgjengelig i App Store og i Google Play. Let opp Paradise Hotel-profilen og bruk #paradisehotelnorge.

For mer informasjon kontakt gründer Tom Roger Sokki på tlf: 97168426

Nøkkelord

Bilder

Tom Roger Sokki, gründer av Lavo
Tom Roger Sokki, gründer av Lavo
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Lavo

Lavo
Lavo
Einelien 24
5104 Eidsvåg

http://lavo.tv/

Lavo er en utfordringsapp og et norsk sosialt nettverk.