OBOS

Pangstart for Lillo gård

Del

Det var stinn brakke på Hammersborg torg onsdag kveld, når mer enn 200 påmeldte møtte opp for å sikre seg en av de første 74 leilighetene på Lillo gård. Hele 70 av leilighetene ble solgt, og både gamle og nye medlemmer kan nå glede seg til å flytte inn i en flunkende ny bolig i populære Nydalen.

Illustrasjon: Oxivisuals
Illustrasjon: Oxivisuals

Solgte for ca. 366 millioner

I løpet av salgsmøtet ble 70 av leilighetene solgt, noe som betyr at det bare er fire leiligheter igjen i første salgstrinn.

– Dette var en fantastisk moro salgsmøte. Den første som valgte bolig hadde ansiennitet fra 1936, mens den siste som slapp jubelen løs bare hadde vært medlem i et par uker. Vi solgte leiligheter i alle størrelser, fra 3,7 til 8,5 millioner kroner. Nå ser vi fram til ny salgsstart i oktober, sier prosjektselger Alexander Thomassen.

Enorm interesse

For Thomassen kom det ikke som et sjokk at salget gikk strålende. I løpet av de siste månedene har han mottatt utallige telefoner og e-poster fra nysgjerrige interessenter. Under åpningen av visningssenteret møtte mer enn tusen mennesker opp for å få en smakebit på livet på Lillo gård.

– Det har vært en enorm interesse for Lillo gård. Den populære beliggenheten gjør boligene svært attraktive, i tillegg til at folk liker at vi bevarer de historiske elementene og integrerer dem i nabolaget. Denne kombinasjonen av gammelt og nytt har begeistret mange, sier Thomassen. 

Historisk sus

Prosjektet er sentralt beliggende i Sandakerveien i Nydalen, i et område som blomstrer for fullt. Den gamle Oslo-perlen Lillo gård blir hovedattraksjonen på området, hvor det skal bygges hele 440 boliger i løpet av de neste årene. Flere av bygningene på tomta er vernet, og vil bli stående som viktige kulturminner. Prosjektet er et samarbeid mellom OBOS, Eiendomsplan og AF-gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon: Oxivisuals
Illustrasjon: Oxivisuals
Last ned bilde
Illustrasjon: Oxivisuals
Illustrasjon: Oxivisuals
Last ned bilde

Om OBOS

OBOS
OBOS
PB 6666 St. Olavs plass
0129 Oslo

02333http://www.obos.no

OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 435 000 medlemmer. Siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

Følg saker fra OBOS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OBOS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OBOS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom