Lavo

Pangstart for LAVO-crowdfunding

Del

Etter ett minutt passerte LAVO.TV halvannen million kroner i egenkapital gjennom crowdfundingtjenesten Dealflow.

Tom Roger Sokki er gründeren bak Lavo.
Tom Roger Sokki er gründeren bak Lavo.

 - Det har vært en fantastisk morsom reise så langt, og jeg gleder meg til å dele gledene med enda flere, sier gründer og styreleder Tom Roger Sokki.

LAVO.TV henter nå inn 15 millioner kroner, der alle i Norge er invitert til å investere. Tidligere har investorer som brødrene Torstein og Øystein Tvenge, Bergen Angel Network, Tom Erik Kjeseth og det britiske investeringsfondet Alpha Blue Water finansiert selskapet. Planen er å notere LAVO.TV på Oslo Børs (Merkur Market) i løpet av våren.

Ut i verden
- Jeg synes det er utrolig spennende å få med flere eiere i selskapet. Vi har såvidt startet på reisen, og skal vokse både i Norden og resten av verden. TV-markedet er dramatisk endring. Bare fra 2016 til 2017 falt seertiden på såkalt lineær-tv kraftig: Hos nordmenn i alderen 15-29 har TV-tittingen falt med nærmere 40 prosent i løpet av to år! Dette skjer paradoksalt samtidig med at aldersgruppen konsumerer mer videoinnhold enn noen gang. Det er her vi kommer inn, varsler Sokki. 

Dealflow samarbeider med meglerhuset Norne Securities, og har som første norske crowdfunding-leverandør godkjennelse fra Finanstilsynet for å utføre finansielle tjenester.

Folkefinansiering stort i Europa
Tom Roger Sokki tror denne teknologien vil bli en betydelig finansieringskilde for norske selskaper i en tidlig fase. I 2016 ble det hentet inn 7,6 mrd. euro innenfor EU-området gjennom crowdfunding, mens denne aktiviteten i Norge knapt har vært målbar.

- Crowdfunding er stort i resten av verden, men i Norge har ikke tjenesten blitt tilgjengelig enda. Først og fremst fordi det er veldig strenge krav til de som tilbyr tjenesten. Nå ser det ut til at det kommer flere aktører på banen, og det bør være godt nytt for gründere, små og store investorer og ikke minst AS Norge. Det er fremtidens arbeidsplasser vi snakker om, avslutter Sokki.

Dette er LAVO.TV:

  • LAVO.TV ble lansert i 2016 og utvikler mobilløsninger for TV-bransjen, basert på det faktum at medievanene er i stor endring og TV-innholdet er i direkte konkurranse med skjermmedier som smarttelefoner og nettbrett
  • I realtid får seerne tilgang på høydepunkter innen de mest attraktive sportsarrangementene gjennom appen
  • LAVO.TV fungerer samtidig som et sosialt medium, der brukerne kan kommunisere seg imellom.
  • LAVO.TV streamer i tillegg ekstrasendinger, et eksempel er når Paradise Hotel-deltakerne på direkten kommuniserer direkte med publikum før og etter sendingene
  • Selskapet er samlokalisert med Nordens største medieselskap, MTG Group
  • LAVO.TV er i ferd med å kapitalisere opp virksomheten for å utvikle tjenestene og innholdet ytterligere, samt etablere seg i nye markeder 

Kontakt:

Tom Roger Sokki, 971 68 426 - tr@lavo.tv

Nøkkelord

Bilder

Tom Roger Sokki er gründeren bak Lavo.
Tom Roger Sokki er gründeren bak Lavo.
Last ned bilde

Om Lavo

Lavo
Lavo
Einelien 24
5104 Eidsvåg

http://lavo.tv/

Lavo er en utfordringsapp og et norsk sosialt nettverk.