Virke

Påminnelse: Virkes Konjunkturseminar i dag kl. 10

Del

Tirsdag legger Hovedorganisasjonen Virke frem grep regjeringen bør prioritere for å sikre vekst og lønnsomhet i norsk næringsliv. Er det enklere å drive næringsvirksomhet i Norge etter fire år med blåblå-regjering?

Skal norske bedrifter lykkes i møte med skjerpende konkurranse og raske omstillinger må de ikke drukne i regler og innrapporteringskrav.

Virke presenterer ferske tall som viser hvordan norske virksomheter opplever regel- og innrapporteringsbyrden, historier fra virkeligheten om hvordan møtet med byråkratiet kan arte seg for små virksomheter i Norge – og klare løsningsforslag fra Virke til regjeringen.

Og hvordan går det egentlig med norsk handel? Vi presenterer også ferske prognoser.

Av administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen og sjefsøkonom Lars Haartveit, Hovedorganisasjonen Virke

Når: tirsdag 26.9 kl. 10-11
Hvor: Henrik Ibsensgate 90

Kontakter

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsensgate 90
0230 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom