VirkeVirke

Påminnelse: Velkommen til Handelskonferansen 2018

Del

Handelskonferansen er den største og viktigste møteplassen for norsk handel: Her vil nye forretningsmodeller bli presentert og grundige analyser om norsk handel lagt frem.

Tid: onsdag 26. september kl. 09:00-16:00

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel Holbergsgate 30, Oslo

Arrangør: Hovedorganisasjonen Virke

For mer informasjon: www.handelskonferansen.no

Retail Apocalypse

- Den raske teknologiske utviklingen har endret kundeadferden slik vi kjenner den. Dette ødelegger, fortrenger og legger de gamle forretningsmodellene i handelen død.

Digital teknologi endrer den fysiske butikken og spillereglene for hvordan verdier skapes, leveres og kapres snus på hodet. For ikke å gå under må handelsaktører først se og akseptere den nye virkeligheten – for så å finne en ny vei i kampen om kundene.

Møt professorer og eksperter på retail snakke om og debattere de nye trendene, og få vite hvilke bransjer som vokser mest i den norske varehandel – og hvilke som stagnerer.

Hør blant annet adm. dir. Jørgen Jørgensen fra Norrøna, adm. dir. for IKEA Norge Clare Rodgers, gründer Are Traasdahl i Tapad og kommunikasjonssjef Haakon Dagestad i Travel Retail Norway snakke om økende urbanisering, fokus på bærekraft, digitalisering og hvordan man kan bruke kundedata og ny teknologi for å kapre kundene. 

Hør også Kate Ancketill, CEO i GDR Creative Intelligence, sin inspirerende presentasjon om fremtidens kundeadferd. 

Få også tilgang til Handelsrapporten – den mest komplette oversikten over norsk landskapet i retail-Norge.

I tillegg skal Virke dele ut den prestisjetunge Handelsprisen til den handelsbedriften som i størst grad har utpekt seg med både god vekst, god lønnsomhet, høy grad av innovasjon og godt omdømme. Vi deler også ut prisen for årets retailleder og årets beste butikksjef.

Presse kommer gratis inn. Det vil være muligheter for å intervjue foredragsholdere. Gi beskjed til pressekontakt Vibeke Norbye via e-post eller telefon at dere ønsker å komme.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for handels- tjenestenæringen i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom