TV 2

Øyvind Mund leder «Samme tid neste år»

Del

- Sjansen for å nå sine mål er større om man deler dem med andre. I «Samme tid neste år» møter vi folk fra hele landet som har satt seg ett mål de skal nå i løpet av ett år. Og de tør å si målet sitt høyt på TV 2, sier programleder Øyvind Mund.

Programleder Øyvind Mund.
Programleder Øyvind Mund.

Gjennom ett år har TV 2 fulgt 40 mennesker fra hele landet som har mål de ønsker å nå. Mål de har drømt om, mål de aldri har gitt opp. Mål som vil forandre livene deres. Noen mål er store og livsavgjørende mens andre mål kan være mindre - men kanskje like så utfordrende for den det gjelder.  

- Vi følger blant annet Tor Harald (50) som fikk slag som 35 åring. Livet har vært tøft siden. Men nå, 15 år etter han ble syk, er han fast bestemt på at han skal lære seg å gå igjen på ett år. Vi følger tre par som ønsker seg et barn mest av alt i hele verden og deres kamp for å bli gravide gjennom prøverør. Kathleen er en engasjert mamma som står på dag og natt for at hennes handikappede sønn Oscar og hans kamerater på skolen skal få oppleve russetiden og få russebuss, sier Øyvind Mund   

Noen mål kan virke små, men er like viktig for dem det gjelder.  

 - For meg personlig har det vært en sterk og spennende reise å følge mennesker som virkelig ønsker å nå målet sitt. De har delt både opp- og nedturer ved å filme seg selv underveis og virkelig latt oss få innblikk i reisen mot målet. Når jeg sender mine gjester ut denne ene døren på scenen, tar det bare sekunder i programmet før de kommer inn andre døren. Men i virkeligheten er har det gått ett år, og det som er et lite øyeblikk for oss tv-seere er et helt år for deltagerne i «Samme tid neste år», sier Øyvind Mund.

Noen mål er også blitt endret underveis i tv-innspillingen.

- Livet kan være uforutsigbart og mye kan skje på ett år. Det får vi være vitne til i Karen Marie sin sterke historie. Hun får livet snudd på hodet i løpet av året når hun oppdager at hun er alvorlig syk og må endre mål underveis for å overleve, sier programlederen. 

«Samme tid neste år» er opprinnelig et TV-format som har orginaltittelen «This time Next Year.»  Konseptet kommer fra Storbritania og «This time Next Year» er det mest solgte formatet for Two Four i 2016 (produksjonsselskapet eies av ITV Studios). England, Australia, Danmark og Sverige har hatt stor suksess med tv-formatet som nå skal sendes på TV 2.  

- «Samme tid neste år» er et konsept vi falt for ved første blikk. I denne programserien følger vi vanlige hverdagshelter som tar tak i ambisjoner og mål de vil oppnå i livene sine på ett år. Vi får være med underveis på reisen til målet og vite om målet er nådd eller ikke i samme program. Øyvind Mund er med dem på veien og er den perfekte programlederen for denne programserien, sier programredaktør i TV 2, Jarle Nakken. 

Premiere på «Samme tid neste år» er onsdag 28. februar 2018 kl 20.00. Ti episoder. 

Nøkkelord

Kontakter

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Vårt lille land, Dokument 2, Mer en gull, Jakten på kjærligheten, Huskestue Gullruten, Senere med Tørnquist og Stian Blipp show.

924 03 867 / 55 90 82 31ugb@tv2.no

Bilder

Programleder Øyvind Mund.
Programleder Øyvind Mund.
Last ned bilde
Programleder Øyvind Mund.
Programleder Øyvind Mund.
Last ned bilde
Programleder Øyvind Mund,
Programleder Øyvind Mund,
Last ned bilde
Programleder Øyvind Mund.
Programleder Øyvind Mund.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom