Nasjonalforeningen for folkehelsen

Oslos ordfører hopper i gang 100 000 skolebarn!

Del

Tirsdag går startskuddet for den landsomfattende hoppetaukonkurransen, Hopp for hjertet. Godt over halvparten av landets barneskoler deltar og over 100 000 barn er med.

PRESSEINVITASJON

Hvor: Spikersuppa

Når: Tirsdag 2. mai 10.30-11.00

Hva: Åpning av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse

Hvem: Marianne Borgen, Helene Olafsen, Lisbet Rugtvedt, 30 elever fra Lilleborg skole

Ordfører i Oslo Marianne Borgen foretar den offisielle åpningen, før 30 elever fra Lilleborg skole hopper konkurransen i gang til en spesiallaget sang. Helene Olafsen, eks-snowboarder og sølvvinner i Mesternes mester, er konferansier.

Engasjere og motivere

- Å hoppe tau er morsomt, spennende, utfordrende og sosialt. I tillegg er det bra for helsen. Vi ønsker å inspirere barn til å være mer aktive i sin skolehverdag, Lisbet Rugtvedt, generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen.

- Glade og aktive barn lærer og trives bedre på skolen. Ved å delta på Hopp for hjertet får elevene mulighet til å erfare gleden av å være i aktivitet sammen, fortsetter hun.  

Hopp for hjertet er en nasjonal hoppetaukonkurranse for skoleelever på 4.-7. klassetrinn, og arrangeres i år for tolvte gang. Konkurransen arrangeres av Nasjonalforeningen for folkehelsen 2. - 12.mai. I år deltar 1359 skoler fra alle landets fylker. 

Nøkkelord

Kontakter

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom