Utleiemegleren

Oslo-priser på Jessheim

Del

Romerike:

 - Nå går 2-roms på Jessheim for 10 000 – 11 000 kroner, og nærmer seg Oslo-prisene, sier daglig leder for Utleiemegleren Romerike, Karsten Olsen. - Investorer som kjøper utleieboliger presses ut av Oslo-området og til Romerike for å få bedre avkastning på sine investeringer, sier han og forteller at Jessheim og områdene rundt Gardermoen er spesielt populære.

I snitt kostet det 9 597 kroner å leie en 2-roms leilighet på Romerike i august 2015, dette er en oppgang på 1,6 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 9,5 prosent.

  

Oslo:

- Vi forventer rekordpriser på Sørenga, sier daglig leder for Utleiemegleren Grønland, Magnus Wennberg. Byggetrinn 5 blir overlevert i september 2015 og ligger nærmest Sørenga Sjøbad. – Vi priser nå 2-roms leiligheter til 15 000 kroner per måned, sier han.

Også på Sinsen er det stor pågang på de beste leilighetene. - Vi har opp mot 100 interessenter på de mest attraktive leilighetene, sier daglig leder for Utleiemegleren Sinsen, Vemund Holmen.

Siste utleieprisoversikt fra Utleiemegleren for august 2015 viser at det nå i snitt koster 8 724 kroner per måned å leie en 1-roms leilighet i Oslo. Dette er en nedgang på 1,2 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 3,5 prosent.

I snitt kostet det 11 848 kroner å leie en 2-roms leilighet i Oslo i august 2015, dette er en oppgang på 1,8 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en oppgang på 1,9 prosent.

En 3-roms leilighet i Oslo koster nå i snitt 14 873 kroner å leie i måneden. Dette er en oppgang på 2,9 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 5,1 prosent.

– Markedet er optimistisk og flere investorer tar nå kontakt med oss for råd om kjøp av utleieboliger, sier daglig leder for Utleiemegleren Sinsen, Vemund Holmen. Han anbefaler kjøp av utleieboliger litt utenfor sentrum, fortrinnsvis nord/øst. - Utenfor bykjernen er boligprisene lavere, men på enkelte objekter kan man oppnå høyere leiepris i øst enn på vest, sier han.

Stavanger:

I snitt kostet det 10 656 kroner å leie en 2-roms leilighet i Stavanger i august 2015, dette er en oppgang på 4 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en nedgang på 2,1 prosent.

- Leieprisene i Stavanger har stabilisert seg, men på et nivå som er ca. 20 prosent lavere enn i 2012/ 2013, sier daglig leder for Utleiemegleren Stavanger, Eirik Hauge. Antallet ledige boliger har gått noe ned, men er fortsatt høyere enn normalt, sier han.

 

Trondheim:

I snitt kostet det 13 790 kroner å leie en 3-roms leilighet i Trondheim i august 2015, dette er en oppgang på 1,9 prosent fra måneden tidligere. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en nedgang på 1,5 prosent.

I Trondheim meldes det om stort utbud av hybler. - Det er stor konkurranse om leietakerne og studentene har fremdeles mye å velge mellom, sier daglig leder for Utleiemegleren Trondheim, Solveig Hjallen Moan.

 

Bærum:

I Asker og Bærum er prisene stabile.

- Selv om den kortsiktige avkastningen på utleieboliger er noe lavere enn for en tid tilbake, er våre investorer fremdeles positive til utleie som en langsiktig investering, sier daglig leder for Utleiemegleren Asker og Bærum, Tom Anders Andersen.

  

Bergen:

I Bergen er prisene stabile.

- Selv om enkelte utleiere vurderer å selge når leiekontraktene går ut, har de fleste et langsiktig perspektiv på investeringen, sier daglig leder for Utleiemegleren Bergen, Eirik Hove. - Vi har god pågang fra leietakere og ser ikke for oss noen bråstopp i leiemarkedet utover høsten, sier han.

Det er i dag 641 annonser for boliger til leie i Bergen. Dette er 200 færre enn for en måned siden og omtrent på samme nivå som på denne tiden i fjor.

  

Drammen:

I Drammen er prisene stabile.

- Prisene holder seg godt på 1-roms, 2-roms og 3-roms, sier daglig leder for Utleiemegleren Drammen, Eivind Sveen.

 

Du finner masse stoff om utleie på www.utleiemegleren.no og fersk prisstatistikk på http://www.utleiemegleren.no/presse/prisstatistikk

 

For kommentarer eller tilgang til statistikken,

vennligst kontakt administrerende direktør, Vibecke Lyse Augdal, vibecke.lyse.augdal@utleiemegleren.no

Mobil: 90 86 63 81

 

For lokale saker, henv:

Daglig leder Geir Skogheim Utleiemegleren Frogner, mobil 95 02 36 64

Daglig leder Eirik Hauge Utleiemegleren Stavanger, mobil 93 06 00 31

Daglig leder Eirik Hove Utleiemegleren Bergen, mobil 90 98 62 29

Daglig leder Eivind Sveen Utleiemegleren Drammen, mobil 97 71 18 81

Daglig leder Tom Anders Andersen Utleiemegleren Asker og Bærum, mobil 90 99 43 35

Daglig leder Karsten Olsen Utleiemegleren Lillestrøm, mobil 91 57 26 38

Daglig leder Magnus Wennberg Utleiemegleren Grønland, mobil 93 45 88 42

Daglig leder Heiki Høyer-Andreassen Utleiemegleren Homansbyen, mobil 40 22 23 47

Daglig leder Vemund Holmen Utleiemegleren Sinsen, mobil 91 56 49 02

Daglig leder Solveig Hjallen Moan Utleiemegleren Trondheim, mobil 48 31 50 01

Utleiemegleren er Norges største meglerforetak på utleie og forvaltning av boliger for private og bedrifter. Totalt har Utleiemegleren 9 000 boliger i sin portefølje. Selskapet ble startet i 1995 og har kontor i Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Drammen, Lysaker og fire kontorer i Oslo. Utleiemegleren har 120 ansatte.

Nøkkelord

Om Utleiemegleren

Utleiemegleren
Utleiemegleren
Josefines gate 18
0351 Oslo

22 93 29 00http://www.utleiemegleren.no

Utleiemegleren er Norges største meglerforetak på utleie og forvaltning av boliger for private og bedrifter. Utleiemegleren har over 9 000 boliger i sin portefølje. Selskapet ble startet i 1995 og har kontor i Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Drammen, Lysaker og fem kontorer i Oslo. Utleiemegleren har 130 ansatte.

Følg saker fra Utleiemegleren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Utleiemegleren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Utleiemegleren

Det er høy aktivitet i leiemarkedet, og studentene har startet jakten etter attraktive leiligheter med sentral beliggenhet, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Vibecke Lyse Augdal.6.7.2018 08:00Pressemelding

Oslo: Det kostet nå i snitt 9191,- kroner per måned å leie en 1-roms leilighet i Oslo, dette er en nedgang på 2,9% sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en nedgang på 3,4%. For en 2-roms kostet det i snitt 12.260,- kroner, dette er en oppgang på 1% sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en nedgang på 1,5%. En 3-roms leilighet i Oslo kostet nå i snitt 15.843,- kroner å leie i måneden. Sammenlignet med forrige måned er det en oppgang på 1,6%. Sammenlignet med samme måned i fjor, er det en oppgang på 2,4%. -Vi har god respons på alle våre ledige objekter. Vi ser at det er høysesong for større boliger. Eneboliger og 3-4 roms leiligheter er det kamp om. Det har vært godt oppmøte på visninger og de fleste som henvender seg ønsker å leie den aktuelle boligen. Vi ser frem til en hektisk fellesferie og regner med stor pågang på boligene våre, sier daglig leder ved Utleiemegleren Majorstuen, Siri Anne Bernum Halck. - Det

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom