Mattilsynet

Orienteringsmøte om «Prosjekt dyrekrim»

Del

Politiet og Mattilsynet inviterer til formiddagsmøte om «Prosjekt dyrekrim» og status så langt, 25.oktober kl. 09.30. Møtet finner sted på politihuset i Trondheim.

På grunn av sikkerhetsrutiner hos politiet må vi ha påmelding med navn og hvem du representerer. Det er viktig at de som deltar møter opp klokken 09.30 i hovedinngangen. Alle må gjennom sikkerhetssluse og dette tar litt tid.

Sted: Politihuset i Trondheim, Gryta 4 (ved busstasjonen).

Påmeldingsfrist: Torsdag 20 oktober.

Påmelding sendes: Hege.Marie.Vikaune@politiet.no.

For program og mer informasjon, se vedlegg.

Kontakter

Dokumenter

Om Mattilsynet

Mattilsynet
Mattilsynet
Felles postmottak - postboks 383
2381 Brumunddal

22 40 00 00http://www.mattilsynet.no

Mattilsynet er eit statleg, landsdekkjande forvaltingsorgan som er med på å sikre forbrukarane trygg mat og trygt drikkevatn. Vi skal fremje folke-, plante- , fiske- og dyrehelse, miljøvennleg produksjon og etisk forsvarleg hald av fisk og dyr. Mattilsynet har også oppgåver i høve til kosmetikk og legemiddel og fører tilsyn med dyrehelsepersonell.

Mattilsynet sine roller er å utarbeide framlegg til, forvalte og rettleie om regelverk, føre eit risikobasert tilsyn, formidle informasjon og kunnskap og ha beredskap. Mattilsynet skal gi faglege råd til Landbruks- og matdepartementet, Nærings-og fiskeridepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet.

Følg saker fra Mattilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mattilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Mattilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom