Norsk Folkehjelp

Ordførere engasjerer seg for flyktningene

Del

– Vi er takknemlige for at landets ordførere, midt i den travle valgkampen, legger partipolitikken til side og engasjerer seg for flyktningene, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp Liv Tørres.

Ordføreroppropet, som ble startet av Larviksordfører Rune Høiseth og varaordfører Hallstein Bast, oppfordrer alle landets ordførere og varaordførere til å gi en dagslønn til en organisasjon som jobber med flyktninger.

 – Ufattelig tragiske scener utspiller seg i Syria, i nabolandene og i Europa. Vi har lenge merket at engasjement i befolkningen i Norge vokser, og ser nå at grasrotengasjementet forplanter seg oppover i samfunnet. Dette er et strålende initiativ og vi håper ordførerne og varaordførerne kaster seg på oppfordringen og gir et tydelig signal opp til de nasjonale politikerne om at folk i Norge ønsker å hjelpe mennesker i det som er en uutholdelig situasjon.

Her er mer info om oppropet.

Nøkkelord

Kontakter

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste, flyktning og integrering.

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom