Norsk Folkehjelp

Ordførere engasjerer seg for flyktningene

Del

– Vi er takknemlige for at landets ordførere, midt i den travle valgkampen, legger partipolitikken til side og engasjerer seg for flyktningene, sier generalsekretær i Norsk Folkehjelp Liv Tørres.

Ordføreroppropet, som ble startet av Larviksordfører Rune Høiseth og varaordfører Hallstein Bast, oppfordrer alle landets ordførere og varaordførere til å gi en dagslønn til en organisasjon som jobber med flyktninger.

 – Ufattelig tragiske scener utspiller seg i Syria, i nabolandene og i Europa. Vi har lenge merket at engasjement i befolkningen i Norge vokser, og ser nå at grasrotengasjementet forplanter seg oppover i samfunnet. Dette er et strålende initiativ og vi håper ordførerne og varaordførerne kaster seg på oppfordringen og gir et tydelig signal opp til de nasjonale politikerne om at folk i Norge ønsker å hjelpe mennesker i det som er en uutholdelig situasjon.

Her er mer info om oppropet.

Nøkkelord

Kontakter

Om Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp
Norsk Folkehjelp
Stortorget 10
0155 Oslo

22 03 77 00http://www.folkehjelp.no

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Vi er en medlemsorganisasjon, og våre strategiske områder er rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse. Vi jobber innenfor hovedområdene internasjonalt utviklingssamarbeid, humanitær nedrustning, redningstjeneste og flyktning og integrering. Norsk Folkehjelp har 2200 ansatte i 40 land. 

Følg saker fra Norsk Folkehjelp

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Folkehjelp på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norsk Folkehjelp

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom