TINE SA

Opplev TINE på en ny måte

Del

TINE prøver i år å fortelle om hverdagslivet i TINE på en ny måte. Det skjer i en digital årsrapport med både videoer, animasjoner, interaktive kart, tekst og bilder.

Den digitale årsrapporten kan du bruke både på PC, nettbrett og smarttelefon.

Den digitale årsrapporten finner du i lenka nedenfor:

http://arsrapport.tine.no/

Lettfattelig og innovativ
For oss i TINE er det viktig å nå flest mulig med informasjon og opplevelser av hverdagen i TINE, helt fra melka produseres på gården til den står på kjøkkenbordet.
– I den digitale årsrapporten ønsker vi å vise fram den indre liv i TINE på en lettfattelig og innovativ måte. Ved å bruke ulike virkemidler håper vi det blir enklere å forstå hva vi driver med og ikke minst hvorfor vi gjør det, sier kommunikasjonsdirektør Lars Galtung.

God fornøyelse på din digitale reise i TINE-land.

Bilder

Lenker

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom