Audi

Oppdatert prisliste for nye Audi e-tron 55

Del

Vi har gleden av å presentere en oppdatert prisliste for nye Audi e-tron 55, samt informere om når det åpnes for bestilling av lanseringsmodeller.

Audi e-tron 55 Foto: Morten Qvale / Audi Norge
Audi e-tron 55 Foto: Morten Qvale / Audi Norge

Oppdatert prisliste på nye Audi e-tron 55 er nå tilgjengelig på våre nettsider, og hos våre
forhandlere. Prislisten inkluderer alle utstyrsnivåer og pakker som vil være tilgjengelige ved
ordinær salgsstart, og erstatter prislisten som er publisert tidligere.

Les mer og last ned prislistene her

Tre lanseringsmodeller åpner for bestilling neste uke
Lanseringsmodellene finnes i tre utgaver. EDITION ONE og Limited finnes kun i et begrenset antall. Den tredje lanseringsmodellen er basert på utstyrsnivået Advanced Plus.

Les mer om lanseringsmodellene og se priser her

Bestilling av lanseringsmodeller og planlagt levering av kundebiler
Vi åpner kun for bestilling av de tre lanseringsmodeller i uke 50, og kontakter kunder fortløpende i henhold til reservasjonsnummer.

De første leveringene av kundebiler er planlagt i uke 9.

Kontakter

Bilder

Audi e-tron 55 Foto: Morten Qvale / Audi Norge
Audi e-tron 55 Foto: Morten Qvale / Audi Norge
Last ned bilde

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg saker fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Audi

«Født på banen, bygd for veien» - Audi R8 med nytt og mer sportslig uttrykk24.10.2018 15:47:07Pressemelding

Kraftfull naturlig pustende V10-motor med to motoralternativer Forbedret fjæring sørger for mer dynamisk styring Nytt, slående eksteriørdesign Det er ikke bare designet som har blitt mer sportslig på Audi R8 Coupé og Spyder – de har også blitt mer kraftfulle. De nye modellene kommer for salg i Europa tidlig i 2019. R8 har på alle mulige måter en unik posisjon i Audi, og nå blir den både mer kraftfull og raskere, sier Michael-Julius Renz, Managing Director of Audi Sport GmbH . Enda mer kraftfull Motorsport er en del av vårt DNA. Denne bilen deler 50 prosent av delene sine med R8 LMS GT3 og hele 60 prosent med R8 LMS GT4, ingen annen produksjonsbil er så tett på en banebil som R8, forteller Oliver Hoffmann, Technical Managing Director of Audi Sport GmbH. Lynrask respons, høyt turtall og unik lyd – hjertet til Audi R8 er dens naturlig pustende og kraftfulle V10-motor. Det er også denne motoren som sitter i både R8 LMS GT3 og R8 LMS GT4. Motoren kan leveres i to ulike utgaver til kundene,

Endelig er Audi e-tron i Norge, og på mandag vises den frem for første gang på en eksklusiv pressevisning i Oslo sentrum18.10.2018 13:53:17Presseinvitasjon

Dato: 22. oktober Tidspunkt: 0900 – 1200 Hvor: DogA – Design og Arkitektur Norge, Hausmanns gate 16, 0182 Oslo Det blir mulighet for en-til-en med Elin Sinervo, direktør i Audi Norge. Hver redaksjon vil få muligheten til å melde på én journalist og én fotograf. Om du ennå ikke har meldt deg på, kan det gjøres her: https://e-tron.rsvp.is/

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom