Geelmuyden Kiese

Omsetningsrekord for Geelmuyden Kiese i Norge

Del

For første gang har byråinntektene til Geelmuyden Kiese Norge bikket 100 mill. kroner. – En milepæl, sier CFO i Geelmuyden Kiese Gruppen Nina Riibe.

Kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese har hatt en lang periode med sterk vekst. Byråinntektene er mer enn doblet siden 2010, fra 46 millioner kroner i 2010 til på 104,4 millioner kroner i 2015. Det gir en gjennomsnittlig årlig vekst på 18% hvert år, 6 år i strekk. Bare i 2015 økte byråinntektene med 15 millioner. Det tilsvarer et middels stort kommunikasjonsbyrå.

- Vi er veldig fornøyde med at topplinjen vokser. 2015 har tross alt vært et tøft år for norsk næringsliv. Over 100 millioner i byråinntekter er en milepæl, sier Nina Riibe. Hun er CFO i Geelmuyden Kiese Gruppen, og var konstituert leder i GK Norge fra august 2015.

Svakere margin
Resultatet på 10,7 millioner tilsvarer en margin på 10 prosent. Både marginen og resultatet er svakere i 2015.

- Det er viktig at vi til enhver tid har kompetanse som er riktig satt sammen for å løse de oppgavene og utfordringene kundene våre står ovenfor. Vi vokste med mange årsverk i 2014. I 2015 kostet den veksten oss mer enn vi ønsket, sier Riibe.

Høyere ordrereserve
GK så tidlig at markedet ville bli krevende da oljeprisen falt dramatisk, og valgte å satse mer på offentlige anbud.

- Offentlig sektor står for rundt 50 prosent av norsk økonomi. Det er også mange spennende aktører i offentlig sektor som virkelig ønsker å endre. Det er nettopp det vi i GK brenner for; ikke kommunikasjonen i seg, men den endringen kommunikasjon kan skape, sier Riibe.

- Etter en treg start på 2015 er vi veldig fornøyd med årsresultatet. Minst like viktig er arbeidet vi har gjort med å omdefinere og effektivisere flere arbeidsprosesser. Vi har også jobbet hardt for å være best mulig rustet til å møte 2016. Ordrereserven er vesentlig høyere enn den har vært tidligere år. Januar 2016 er den beste så lenge jeg har vært i GK både salgs- og resultatmessig. Vi gleder oss til 2016, avslutter Riibe.

Kontakter

Ved spørsmål, kontakt CFO Nina Riibe på telefon 97651460 eller e-post nina.riibe@gknordic.com.

Bilder

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no
Om Geelmuyden Kiese Geelmuyden Kiese er i dag Norges største kommunikasjonsbyrå og Skandinavias største partnereide selskap innenfor strategisk kommunikasjonsrådgivning. Selskapet har 140 ansatte ved kontorene i Oslo, Brussel, Stockholm og København. GK har lang og bred erfaring fra arbeid med mange av Norges og Skandinavias ledende selskaper og organisasjoner.

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

Flydal og Hedløv - Årets Eksil-GKere10.3.2017 09:17Pressemelding

(Oslo, 10. mars 2017) Den prestisjefylte prisen Årets Eksil-GKer går i år til Henriette Hedløv og Jorunn Flydal, grunnleggerne av Medialounge. Medialounge ble etablert i 2013, og er en plattform som kobler kjøpere og selgere av kvalitetsinnhold for innholdsmarkedsførere og redaksjoner. Kåringen ble kunngjort på Geelmuyden Kieses årlige alumnitreff, 9. mars. Om lag 500 tidligere og nåværende medarbeidere i selskapet har deltatt i kåringen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom