Norges idrettsforbund

Olympiatoppen vil intensivere antidopingarbeidet

Del

Idrettspresident Tom Tvedt og generalsekretær Inge Andersen har i samarbeid med toppidrettssjef Tore Øvrebø besluttet at Olympiatoppen skal gjennomgå, kontrollere og kvalitetssikre rutinene ved antidopingarbeidet i særforbundene, av hensyn til toppidrettsutøverne.

– Det er helt nødvendig å forsikre oss om at alle særforbund har gode nok kontrollmekanismer og rutiner i sitt antidopingarbeid, sier Øvrebø.

– Therese Johaugs situasjon understreker alvoret som ligger i å ha gode rutiner i antidopingarbeidet. Jeg tar ansvar for at dette arbeidet blir intensivert, både i Olympiatoppen og i særforbundene. Alt må nå gjøres for å hindre at flere norske toppidrettsutøvere havner i liknende situasjoner, sier Øvrebø. 

Nøkkelord

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom