Nasjonalforeningen for folkehelsen

Olsvik skule hoppet seg til seier

Del

Klasse 4AB ved Olsvik skule i Bergen er vinnere av Nasjonalforeningen for folkehelsens hoppetaukonkurranse i Hordaland. De 40 elevene hoppet en time hver dag under konkurransen.

Premien er en overraskelse for skolebarna, så vi ber om at dere overholder sperrefristen.

STED: Olsvik skule torsdag 26. mai klokken 11:30.

Premien blir delt ut av daglig leder for Nasjonalforeningen for folkehelsens fylkeskontor for Hordaland og Sogn og Fjordane Åse Fretheim.

Over hele landet har over 100 000 skoleelever fra 4. til 7. klasse deltatt i ‘Hopp for hjertet’. Det tilsvarer over 50 prosent av alle barneskolene i Norge. Konkurransen strakk seg over to uker i mai, og deltagerne har i gjennomsnitt hoppet tau 24 minutter hver dag.

Kontakt Åse Fretheim 922 63 333.

Nøkkelord

Om Nasjonalforeningen for folkehelsen

Nasjonalforeningen for folkehelsen
Nasjonalforeningen for folkehelsen
Oscars gate 36B
0258 Oslo

23 12 00 00http://www.nasjonalforeningen.no

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig, humanitær organisasjon med helselag og demensforeninger over hele landet. Vårt mål er å bekjempe hjerte- og karsykdommer og demens. Det gjør vi med forskning, informasjon, forebyggende tiltak og helsepolitisk arbeid. Nasjonalforeningen for folkehelsen er interesseorganisasjon for personer med demens og deres pårørende. Vår innsats finansieres med innsamlede midler og gaver.

Følg saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nasjonalforeningen for folkehelsen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nasjonalforeningen for folkehelsen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom