Geelmuyden Kiese

Ole Henrik Stubberud blir kreativ leder i Geelmuyden Kiese

Del

Ole Henrik Stubberud (44) tar over som kreativ leder i Geelmuyden Kiese etter Eva Sannum.

Ole Henrik Stubberud
Ole Henrik Stubberud

Som kreativ leder skal han fortsette å jobbe tett på kunder i team med tekstforfatter Trygve Tønnessen. Stubberud har tidligere erfaring fra Ogilvy & Mather og Kitchen Reklamebyrå, og startet i Geelmuyden Kiese i august 2017. Han har tatt del i det kreative lederskapet en stund, men det er først nå det formaliseres. Stubberud går også inn i den norske ledergruppen. 

  *   Det ligger i min natur å stikke nesa mi borti alt som skjer der jeg jobber. Jeg blir genuint glad av å se andre lykkes, og spesielt hvis jeg har kunnet bidra til det. Sånn sett føles det naturlig å tre inn i denne stillingen, sier Stubberud

Stubberud mener måten GK har styrket det kreative produktet på gjennom samspillet med de andre fagområdene gir et godt utgangspunkt å bygge videre på. 

  *   I bransjemedier er det mye fokus på bransjeglidningen. Men det økte samspillet mellom reklame, PR og innhold er egentlig bare en naturlig utvikling av bransjen vår. Alt skal uansett ta utgangspunkt i den sterke idéen. Og når all kompetansen på huset kan brukes til å dyrke de kreative løsningene er det moro på jobb, fortsetter Stubberud. 

Vant gull i Gullblyanten.

GK har som mål å bli Norges mest kreative byrå, og ser på en rekke priser og utmerkelser det seneste året som en bekreftelse at man er på rett vei. Men å bli hedret med priser i både Gullblyanten og ANFO effekt er stas, synes Stubberud. 

  *   Det henger ekstra høyt! Gullet og sølvet i Gullblyanten, og gullet, diplomet og spesialprisen for beste innsikt i ANFO Effekt demonstrerer det viktige spennet vi jobber i: kreativitet som skaper adferdsendring, sier Stubberud. 

Og Hans Geelmuyden er enig. 

  *   I GK er vi opptatt av hvordan teknologi gjør at alt blir kjent. Konsekvensen blir at samfunnsansvaret tar plass i merkekjernen, noe som passer GK som hånd i hanske. I byrået vårt har vi en annen kompetanse enn konkurrentene våre. Derfor kan vi lage annerledes kommunikasjon. Nå intensiverer vi jakten på både løver, fisk og resten av gullfaunaen. Jeg legger ikke bare til side penger til nytt premieskap. Vi må skaffe en ark, smiler Geelmuyden.

Kontakter

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Ole Henrik Stubberud
Kreativ leder Geelmuyden Kiese
932 19 747

Hans Geelmuyden
Managing Partner Geelmuyden Kiese
902 03 484

Bilder

Ole Henrik Stubberud
Ole Henrik Stubberud
Last ned bilde
Ole Henrik Stubberud
Ole Henrik Stubberud
Last ned bilde

Dokumenter

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no

Geelmuyden Kiese er i dag Skandinavias største kommunikasjonsbyrå med 150 ansatte og kontorer i København, Oslo, Bergen og Stockholm. Globalt er GK eksklusiv Skandinavisk partner med Ketchum som er verdens 4. største PR-nettverk, og med FTI som er ett av de største fagmiljøene på public-affairs.

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom