Mattilsynet

Ole Fjetland blir ny regiondirektør i Sør og Vest i Mattilsynet

Del

-Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben. Region Sør og Vest er en spennende, mangfoldig region med høy aktivitet, sier Fjetland. Han begynner i den nye jobben 1. desember og vil ha Sandnes som arbeidssted.

Region Sør og Vest i Mattilsynet har om lag 260 medarbeidere og dekker fylkene Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

Ole Fjetland er i dag direktør for Avdeling Mat på hovedkontoret til Mattilsynet. Han har en lang lederkarriere bak seg i Mattilsynet, hvor han har vært med siden oppstarten i 2004.

Ole Fjetland er utdannet veterinær og etterfølger Hallgeir Herikstad som sluttet som regiondirektør tidligere i år.

Ann-Christin Skretting fungerer som regiondirektør til Ole Fjetland begynner.

Kontakter

Hege Robberstad, kommunikasjonsrådgiver, mob 92 62 16 86

Bilder

Om Mattilsynet

Mattilsynet
Mattilsynet
Felles postmottak - postboks 383
2381 Brumunddal

22 40 00 00http://www.mattilsynet.no

Mattilsynet er eit statleg, landsdekkjande forvaltingsorgan som er med på å sikre forbrukarane trygg mat og trygt drikkevatn. Vi skal fremje folke-, plante- , fiske- og dyrehelse, miljøvennleg produksjon og etisk forsvarleg hald av fisk og dyr. Mattilsynet har også oppgåver i høve til kosmetikk og legemiddel og fører tilsyn med dyrehelsepersonell.

Mattilsynet sine roller er å utarbeide framlegg til, forvalte og rettleie om regelverk, føre eit risikobasert tilsyn, formidle informasjon og kunnskap og ha beredskap. Mattilsynet skal gi faglege råd til Landbruks- og matdepartementet, Nærings-og fiskeridepartementet og Helse- og omsorgsdepartementet.

Følg saker fra Mattilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mattilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Mattilsynet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom