Akademikerne

Olav Ulleren (61) ny generalsekretær i Akademikerne

Del

-Vi er veldig fornøyd med at en slik kapasitet som Olav Ulleren blir ny generalsekretær i Akademikerne. Han har bred erfaring og innehar den kompetansen vi er ute etter, sier Knut Aarbakke, leder av Akademikerne.

Olav Ulleren blir ny generalsekretær i Akademikerne.
Olav Ulleren blir ny generalsekretær i Akademikerne.

Ulleren, som er utdannet veterinær, har inntil nylig vært administrerende direktør i LHL-klinikkene og har i den senere tiden drevet sitt eget konsulentselskap. Tidligere har han blant annet vært administrerende direktør i KS, departementsråd, statssekretær og ordfører i Tinn kommune. Han gleder seg til å ta fatt på jobben som generalsekretær i Akademikerne.

-Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene. Akademikerne er en spennende organisasjon med en stor rolle å spille i utviklingen av kunnskapssamfunnet. En generalsekretær jobber i skjæringspunktet mellom politikk og ledelse, og dette er en rolle jeg trives i. Akademikerne og medlemsforeningene representerer sterke fagmiljøer som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Ulleren.

Akademikerne er en hovedorganisasjon med 13 medlemsforeninger og rett i underkant av 200.000 medlemmer. Tove Storrødvann går av med pensjon fra stillingen som generalsekretær etter 17 år. Olav Ulleren vil tiltre 1. oktober 2016.

For mer informasjon kontakt:
Knut Aarbakke, leder av Akademikerne, tel: 900 69 484

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Olav Ulleren blir ny generalsekretær i Akademikerne.
Olav Ulleren blir ny generalsekretær i Akademikerne.
Last ned bilde

Om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Fridtjof Nansens plass 6
0160 OSLO

95 30 90 90http://www.akademikerne.no

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for langtidsutdannede. Organisasjonen ble stiftet i 1997. Medlemmene er yrkesorganisasjoner for folk med utdanning fra universitet eller vitenskapelig høyskole. Akademikerne består av 13 foreninger og disse har i alt ca 194 000 medlemmer.

Følg saker fra Akademikerne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademikerne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademikerne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom