NOKAS

Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner

Del

- Vekterne er uvurderlige for oss. Ukentlig opplever vi at de er involvert i hendelser som krever ekstra oppmerksomhet og innsats på våre kjøpesentre og hoteller. Senest i sist uke hadde vi blant annet to tilfeller hvor vekternes kunnskap om livreddende førstehjelp kombinert med et årvåkent blikk trolig bidro til å redde menneskeliv. sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i OTG.

Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner.
Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner.

Den nye avtalen starter opp 1. oktober og inkluderer en betydelig leveranse av vakttjenester, kameraovervåking, alarmovervåking, utrykning, kursing og verdihåndtering for OTG’ s 110 kjøpesentre og 70 hoteller.

Nåværende avtale ble inngått i 2012, og har siden den gang økt betraktelig i innhold og omfang. Den nye hovedavtalen har en varighet på inntil fire år og er verdt flere hundre millioner kroner. I tillegg har partene signert en omfattende 7-års avtale om leveranse av kamerasystemer til gruppens kjøpesentre og hoteller.

- Vi er ydmyke i forhold til tilliten OTG viser oss, og selvsagt glade for at vi i tillegg er valgt til leverandør av ny og avansert kamerateknologi, sier Erik Stenvaag, salgssjef i Nokas. Dette betyr blant annet at ca. 4000 kamera nå skal driftes og vedlikeholdes av Nokas. I tillegg forventer vi at OTG kommer til å foreta betydelige investeringer i nye kamerasystemer i årene som kommer. Vi gleder oss til å samarbeide enda tettere, sier Stenvaag.

Nokas fortsetter omfattende leveranse av vakt- og alarmtjenester til kjøpesentre og hoteller.

- I OTG har vi alltid fokusert på trygghet og sikkerhet både for våre gjester, kunder og ansatte. Derfor har vi opp gjennom årene iverksatt en rekke konkrete tiltak for å gi alle som beveger seg på våre lokasjoner en trygg opplevelse, sier Ola Stavnsborg. Han er sikkerhetssjef i Olav Thon gruppen og peker blant annet på at vekterne daglig er involvert i en rekke hendelser som krever ekstra oppmerksomhet og innsats. - Vekterne er uvurderlige for oss. Senest i sist uke hadde vi blant annet to tilfeller hvor vekternes kunnskap om livreddende førstehjelp kombinert med et årvåkent blikk trolig bidro til å redde menneskeliv. Å ta i bruk moderne kamerateknologi hjelper oss også til å avdekke kriminalitet, ulykker og andre forhold som er viktig for oss i forhold til vårt forebyggende arbeid, men ikke minst til målrettet innsats når det gjelder, sier sikkerhetssjefen.

Nøkkelord

Bilder

Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner.
Olav Thon gruppen (OTG) signerer ny betydelig sikkerhetsavtale med Nokas verdt flere hundre millioner.
Last ned bilde

Om NOKAS

NOKAS
NOKAS
Træleborgodden 6
3112 Tønsberg

915 02580http://www.nokas.no

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2018 en omsetning på ca. NOK 5,1 milliarder. Nokas konsernet har rundt 10.000 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems.

Vi leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør spenner våre leveranser seg fra vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

Følg saker fra NOKAS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NOKAS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NOKAS

Tror på ytterligere vekst i Finland etter beslutning i det finske finanstilsynet30.1.2018 10:40Pressemelding

Med virkning fra januar 2016, endret det finske finanstilsynet reglene, hvor bankene tidligere kunne ta høyere gebyrer ved uttak på Nokas sine minibanker enn det bankenes eget selskap Automatia gjorde. Regelendringen åpnet det finske kontanthåndteringsmarkedet for Nokas, som på dette tidspunkt hadde rundt 50 minibanker utplassert i Finland. Etter at Nokas i fjor vant kontrakten med S-Group om utplassering av 350 minibanker, klaget bankene inn regelendringen. Nå har bankene fått avslag, etter at saken også har vært oppe til diskusjon i det finske parlamentet. - Nå tror vi på ytterligere vekst, sier konsernsjef Heine Wang i Nokas.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom