Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen advarer mot nettsvindel

Del

I nettbløffen «Bitcoin Profit» misbrukes Olav Thons navn og bilde.

REN LØGN: Olav Thon misbrukes i en nettsvindel om "Bitcoin Profit". Foto: Skjermdump
REN LØGN: Olav Thon misbrukes i en nettsvindel om "Bitcoin Profit". Foto: Skjermdump

– Det er ingenting i denne saken som er sant. Alt er ren løgn, sier Olav Thon Gruppens sikkerhetssjef, Ola Stavnsborg.

I «artikkelen» som ligger på nett så hevdes det at Olav Thon var gjest hos God morgen Norge for å snakke om Bitcoin Profit. Bilder av konsernsjefen, som er tatt ved tidligere anledninger og i andre sammenhenger, er blitt satt sammen med bilder av Vår Staude som også misbrukes i nettbløffen.

– Olav Thon har ingenting med «Bitcoin Profit» å gjøre og har ikke vært gjest hos God morgen Norge og snakket om dette. Vi ønsker å advare alle om denne nettsvindelen og samtidig informere om at Olav Thon og Olav Thon Gruppen ikke har noe med dette å gjøre, sier Stavnsborg.

Les flere nettartikler om nettsvindelen:
Pengenytt.no: Olav Thon, God morgen Norge og undertegnede journalist misbrukt i nettsvindel

VG.no: Vår Staude misbrukt i nettbløff

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

REN LØGN: Olav Thon misbrukes i en nettsvindel om "Bitcoin Profit". Foto: Skjermdump
REN LØGN: Olav Thon misbrukes i en nettsvindel om "Bitcoin Profit". Foto: Skjermdump
Last ned bilde

Om Olav Thon Gruppen

Olav Thon Gruppen
Olav Thon Gruppen
Stenersgata 2A
0105 Oslo

+47 23 08 00 00http://www.olavthon.no

Olav Thon Gruppen eies av Olav Thon Stiftelsen, og er i hovedsak engasjert innen eiendoms- og hotellvirksomhet. Olav Thon Gruppen er Norges største private eiendomsaktør og en av Norges største hotellkjeder. 

I 2018 eide og forvaltet Olav Thon Gruppen 99 kjøpesentre i Norge og Sverige. Samlet butikkomsetning for de 88 norske sentrene var over 64,5 milliarder kroner, og SEK 14 milliarder kroner for de 11 svenske sentrene.

Olav Thon Gruppen eier ca. 500 næringseiendommer i Norge og utlandet. Denne del av porteføljen består i hovedsak av kontor-og forretningslokaler sentralt i Oslo, samt hotelleiendommer i Norge og Brussel.

Siden 2005 har Thon Eiendom bygget og solgt over 1.900 boliger, hovedsakelig i Oslo og Akershus. Gruppen har ca. 1.450 boliger for utleie i Oslo-området, og er dermed en av de største aktørene i Oslo-markedet.

I 2018 hadde Thon Hotels ca. 11.800 rom fordelt på 80 hoteller i Norge, Brussel og Rotterdam.

Olav Thon Eiendomsselskap ASA ble etablert i 1982, og selskapets aksjer ble notert på Oslo Børs i 1983. Siden 1982 har selskapet gjennomgått en betydelig vekst og årlig leieinntektsnivå for selskapets eiendommer har økt fra opprinnelig 27 til 2.850 millioner kroner ved inngangen til 2017. Selskapets børsverdi har i samme periode økt fra 200 millioner kroner til 17 milliarder kroner.

Øvrige virksomheter i Olav Thon Gruppen 

Følg saker fra Olav Thon Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Olav Thon Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Olav Thon Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom